İngiliz Büyükelçi Moore, Golf Turnuvasına Katıldı - Son Dakika
Güncel

İngiliz Büyükelçi Moore, Golf Turnuvasına Katıldı

İngiliz Büyükelçi Moore, Golf Turnuvasına Katıldı

İNGİLTERE'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Beko Pro-Am Turnuvası'nda yarıştı.

16.10.2016 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İNGİLTERE'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Beko Pro-Am Turnuvası'nda yarıştı.

Beko Pro-Am Turnuvası Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Golf Kulübü'nde düzenlendi. Hafta içi yapılan ve 3 gün süren organizasyon basına kapalı gerçekleşti. Bu yıl 20'ncisi düzenlenen turnuvada İngiltere Büyükelçisi Richard Moore de yarıştı. 'UK1' takımıyla turnuvada yarışan Richard Moore, ekibiyle birlikte ikinci gün en iyi ikinci skoru yaparak kupa kazandı. İngiltere Büyükelçisi ödül törenine de katılarak kupa kazanan diğer golfçülerle poz verdi. Beko Pro-Am'de dünyanın en popüler golf oyuncularından kariyerinde 2 major şampiyonluğu bulunan ABD'li John Daly de sahaya çıktı. Profesyoneller kategorisinde turnuvayı eksi 12 ile tamamlayan Robert Coles, Beko Pro-Am'de üçüncü kez şampiyon oldu.

"HEP AYNI SENARYO"

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önceki gün Antalya- Kemer karayolundaki balıkçı barınağına yapılan saldırı ardından yurt dışındaki bazı medya organlarının, kasım ayı başında düzenlenecek Turkish Airlines Open Golf Turnuvası'nın iptal edileceğini öne sürdüğünü hatırlattı. Yurt dışındaki bazı medya organlarının geçmiş yıllarda da güvenlik konusunu gündeme getirdiklerini ancak geride kalan 3 yıl içinde organizasyonda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını söyleyen Ağaoğlu, "Türkiye'nin en yetkili makamlarından güvence alarak turnuvayı düzenliyoruz. Geçen yıllarda hiçbir olay yaşamadan, sorunsuz ve başarılı şekilde organizasyonu tamamladık. Bu yıl da diğerlerinden farklı olmayacak. Avrupa turu yetkilileri de ülke turizmine zarar verecek, maksatlı yayınlara itibar etmeyecektir" dedi.

- Serikantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Büyükelçi Moore, Golf Turnuvasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement