İngilizler, Mesut Özil İçin Özel Bayrak Açtı - Son Dakika
Spor

İngilizler, Mesut Özil İçin Özel Bayrak Açtı

Arsenal'in Beşiktaş'ı 1-0 mağlup edip Devler Ligi bileti aldığı maçta İngiliz taraftarlar, Mesut Özil için Almanya ve Türkiye renklerinden oluşan bir bayrak açtı.

28.08.2014 08:59  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında Arsenal'ı yine elinden kaçırdı. 0-0'ın rövanşında Londra'da etkili bir futbol oynayan siyah-beyazlılar sahadan 1-0 yenik ayrıldı ve Devler Ligi vizesi alamazken iki İngiliz kadın taraftarın, Mesut için özel bayrak bayrak açıp Türk asıllı Alman oyuncuya büyük destek vermesi dikkat çekti.

"NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN KAZANMAK"

Öte yandan Mesut Özil, takımının Beşiktaş zaferi sonrasında Twitter'dan duygularını paylaştı. Maç öncesinde Şampiyonlar Ligi'nde 17 kez yer almaları için ne pahasına olursa olsun kazanmaları gerektiğini ifade eden Özil, Beşiktaş maçının ardından, "Daha önce dediğim gibi, ne şekilde olursa olsun kazanmak" ifadelerini kullandı.

İngilizler, Mesut Özil İçin Özel Bayrak Açtı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İngilizler, Mesut Özil İçin Özel Bayrak Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gürkan: arasıra iyi maçlar oynuyoruz diye yapılan şişirmelere bakın. gerçegi görelim kazanma alışkanlıgı iyi futbolcu yetiştirme, profesyonellik olmadıgı sürece hep kendimizi kandırırız. bakın sistemlerini oturtmuş ülkelere ona göre konuşalım gelip geçici istisnalara degil. 20 1 Yanıtla

Advertisement