İnönü Üniversitesi Akademisyenleri Darbe Girişimini Kınadı - Son Dakika
Yerel

İnönü Üniversitesi Akademisyenleri Darbe Girişimini Kınadı

İnönü Üniversitesi Akademisyenleri Darbe Girişimini Kınadı

İnönü Üniversitesi Akademisyenleri 15 Temmuz’da yaşanan FETÖ darbe girişimini kınadı.

18.07.2016 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Üniversitesi Akademisyenleri 15 Temmuz'da yaşanan FETÖ darbe girişimini kınadı. İnönü Üniversitesi Rektörlük Binası önüne toplanan akademisyenler adına açıklamayı Rektör Adayı Prof. Dr. Ahmet Kızılay, yaptı.

Türkiye'nin FETÖ terör örgütü tarafından organize edilen menfur, alçak ve hain bir darbe teşebbüsüne maruz kaldığını belirten Kızılay, Türk milletinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kendi geleceğine sahip çıkarak darbecilerin bu ihanetini yerle bir ettiğini ifade etti.

Kızılay,"Ülkemizin dünyada itibarlı, onurlu ve güçlü olmasını hazmedemeyen, dış güçlerin uşaklığını, bu milletin yanında yer almaya tercih eden FETÖ terör örgütü ve tüm paralel yapılanmalar kesinlikle başarısız olacaktır. Bu darbeye kalkışanlar İslam dünyasının, Türk dünyasının ve mazlum halkların umudu olan necip milletimize diz çöktürmek istemişlerdir. Milletimiz buna izin vermemiştir. Devletimiz en ağır şekilde bunun hesabını soracaktır. Cumhurbaşkanımızın liderliği ile Milletimizin meydanlara inmesi, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin, hükumetimizin, muhalefet partilerimizin, tüm kuruluşlarımızın ve medyamızın tek vücut olarak darbeye karşı durması ile darbe başarılı olamamıştır. Ülkemiz büyük bir badire atlatmıştır. Biz akademisyenler darbeye karşı cuma gecesinden itibaren milletimizle beraber meydanlardayız. Ülkemizde her şey normale dönünceye kadar hem işimizi yapacağız hem de milletimizle birlikte meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Üniversitelerimizden açık ve gizli paralel yapılanma temizlenmelidir. Milletimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnönü Üniversitesi Akademisyenleri Darbe Girişimini Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement