Instagram'ın Piyasa Değeri 35 Milyar Dolar Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Instagram'ın Piyasa Değeri 35 Milyar Dolar Oldu

Instagram\'ın Piyasa Değeri 35 Milyar Dolar Oldu

Citigroup, Facebook'un çatısı altında faaliyetlerini sürdürmeye devam eden popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'ın piyasa değerini açıkladı.

20.12.2014 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Bildiğiniz gibi dev sosyal ağ Facebook, 2012 yılında 1 milyar dolar karşılığında Instagram'ı satın almıştı. Geçtiğimiz günlerde Instagram CEO'su Kevin Systrom, Instagram'ın aylık kullanıcı sayısının 300 milyonu geçtiğini açıklamıştı. Bu rakamlar ise Instagram'ın Twitter'ı geride bıraktığını ortaya çıkarmıştı. Daha sonrasında Instagram, milyonlarca sahte hesabı temizlemişti. Bu haberlerden sonra ise Instagram'ın piyasada değerine dair bazı bilgiler geldi.


Citigroup, popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'ın piyasa değerinin 35 milyar dolar olduğunu açıkladı. Tam olarak aylık 300 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Instagram'a daha öncesinde ise 19 milyar dolar fiyat biçilmişti. Ayrıca Citigroup, ilerleyen zamanlarda Instagram'ın Facebook'a çok büyük gelir katkıları olacağına inanıyor. Hatta Facebook'un yıllık gelirine 2 milyar dolar etki edebileceğini öne sürüyor.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Instagram'ın Piyasa Değeri 35 Milyar Dolar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement