İnternet Üzerinden Lüks Villada Tatil Vaat Eden Dolandırıcı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İnternet Üzerinden Lüks Villada Tatil Vaat Eden Dolandırıcı Tutuklandı

İnternet Üzerinden Lüks Villada Tatil Vaat Eden Dolandırıcı Tutuklandı

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, internet üzerinden tatil için villa kiralayabileceği ilanlarını verip bağlantı kurduğu kişilerden 'peşinat' diye para alıp dolandıran biri yabancı uyruklu kadın, 2 kişi gözaltına alındı.

08.09.2014 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, internet üzerinden tatil için villa kiralayabileceği ilanlarını verip bağlantı kurduğu kişilerden 'peşinat' diye para alıp dolandıran biri yabancı uyruklu kadın, 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden, işleri organize eden O.K. tutuklandı.

İnternet üzerinden tatil için villa kiralayıp Çeşme'ye gelen, ancak burada bağlantı kurdukları kişilerin verdikleri adreslerde o evleri bulamayan vatandaşlar polise şikayette bulundu. Bunun üzerine araştırma yapan polis, lüks villa kiralayan kişilerin, olmayan evleri kiralamış gibi gösterdikten sonra 'peşinat' adı altında para alıp dolandırıcılık yaptıkları saptandı. Bankalara sahte kimliklerle hesap açtıran ve yine çok sayıda cep telefonu kullanan iki kişinin kimlikleri banka güvenlik kemarası kayıtlarından tespit edildi.

Ancak belli bir adresleri bulunmayan iki dolandırıcının yakalanması için, farklı bir yol deneyen polis, şüphelilerin banka kartlarını yoğun olarak kullandıkları alanda önlem aldı. O.K. ile yabancı uyruklu kadın şüpheli S.S., bu bölgedeki araştırmalar sonrasında yakalandı. Şüphelilerin üzerinde çok sayıda cep telefonu ile kimlik fotokopileri de ele geçirildi. Farklı illerde çok sayıda kişiyi, benzer yöntemle dolandıran şüphelilerden O.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. O.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnternet Üzerinden Lüks Villada Tatil Vaat Eden Dolandırıcı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement