İnternette Yayınlandığı İddia Edilen Görüntüler - Son Dakika
Yerel

İnternette Yayınlandığı İddia Edilen Görüntüler

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu: "Bu tür ahlak dışı yöntemlerden medet umanlar, sağduyu sahibi hemşerilerimiz tarafından sandıkta gerekli cevabı alacaktır"

24.03.2014 13:52

Arapgir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Haluk Cömertoğlu, internette bir paylaşım sitesinde yer aldığı iddia edilen uygunsuz görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını ve konuyla ilgili yetkili makamlara suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Cömertoğlu, belediyede düzenlediği basın toplantısında,  23 Mart 2014 Pazar günü internette bir paylaşım sitesinde başka kişiye ait olan uygunsuz bir görüntüde kendi isminin kullanıldığını belirtti.

Uygunsuz görüntüde ismi kullanılmak suretiyle şahsına ve seçim ortamı nedeniyle partisine yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınadığını dile getiren Cömertoğlu, şunları kaydetti:

"Yapılan yayın hakkında ilgili birimler nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş ve ilgililer hakkında yasal haklarımın korunması için suç duyurusu yapılmıştır. Bu tür ahlak dışı yöntemlerden medet umanlar, sağduyu sahibi hemşerilerimiz tarafından sandıkta gerekli cevabı alacaktır. Her zaman olduğu gibi Arapgir halkının, haklının yanında olacağından kuşkumuz bulunmamaktadır. "

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tümer ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnternette Yayınlandığı İddia Edilen Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement