İntihar Girişiminde Bulunan Eşine 'Atla' Dedi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

İntihar Girişiminde Bulunan Eşine 'Atla' Dedi

İntihar Girişiminde Bulunan Eşine \'Atla\' Dedi
28.05.2014 13:26  Güncelleme: 13:33

Antalya'da intihar girişiminde bulunan kişiyi ikna etmek için olay yerine gelen eşi "Atla artık lan ş....siz" diyerek tepki gösterdi.

Antalya'da ailesiyle sorunları olduğu belirtilen 40 yaşındaki N.U., üst geçitten atlama tehdidiyle intihar girişiminde bulundu. N.U.'yu ikna etmesi için getirilen eşi 34 yaşındaki S.U. öfkelenerek, "Atla, sürekli aynı şeyi yapıyorsun" diye tepki gösterdi.

Dumlupınar Bulvarı üzerindeki yaya üst geçidinde bu sabah 05.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre Yeniköy İlçesi'nden gelen N.U. üst geçidin demir parmaklıklarının dışında tutunup beklemeye başladı. N.U.'yu görenler, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

EŞİ SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Olay yerine ulaşan polis ekipleri önce yolu trafiğe kapatarak çevre güvenliği aldı, ardından intihar girişimini engellemek üzere dil dökmeye başladı. N.U.'nun karısı S.U. da olay gerine geldi. Daha önce birkaç defa benzer intihar girişimlerinde bulunan N.U.'yu, üst geçidin korkuluğunda gören S.U., sinirlerine hakim olamayarak "Atla artık lan ş....siz. Sürekli aynı şeyi yapıyorsun. Çocuğun psikolojisini bozdun. Oğlum açken neredeydin?" sözleriyle tepkisini açığa vurdu.

İNTİHARDAN VAZGEÇTİ

Karısının bağırmasına sinirlenen N.U. ise intihardan vazgeçip, bu kez de polislerin arasında bulunan eşine saldırdı. Polisler tarafından etkisiz hale getirilen N.U. gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Girişiminde Bulunan Eşine 'Atla' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Mete Mete:
    Helal olsun kadına..Ne artistik yapıyorsun..Atlayasın varsa atlarsın yoksa inersin..İşiniz gücünüz şov yapmak 60 0 Yanıtla
  • Bİ düşün SEN DE.. Bİ düşün SEN DE..:
    Atlayacak kişi şov yapmaz, atlar kardeşim. Burcu Namlı en canlı örneğidir. Üstelik, eşini, çocuğu bir lokma ekmeğe muhtaç edecek duruma getirdikten sonra kim bilir daha ne suçun var ki bu şekilde davranıyorsun. Atla bence tez zamanda, kadın kurtulsun senden !!! 45 1 Yanıtla
  • ahmet ahmet:
    atlayıp geberseydın ya lan ne oldu yemedımı anca kadına gucun yeter zaten 35 2 Yanıtla
  • MERDO MERDO:
    YA BUN LAR BÖYLELER ADAM OLAN İNTİHAR SHOW U YAPMAZ. DELİKANLİ OL KARINA ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIK YADA ÇIK HAYATLARINDAN. BU BELA ÇOK VAR BUNLARDAN. 35 0 Yanıtla
  • map map:
    böyle adamları ordan indiricen sonra atlamadıgına pişman olana kadar döveceksin. bak kaç tane polisi meşgül ediyosun. trafik kapandı. mecburmu lan polis orda sana dil dökmeye. inince 5 yıl hapis vericen bak bakalım cıkıyormu bidaha oraya. 25 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement