İpekyolu Belediye Eş Başkanı Yardımcısı Halis Çakır, Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İpekyolu Belediye Eş Başkanı Yardımcısı Halis Çakır, Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

İpekyolu Belediye Eş Başkanı Yardımcısı Halis Çakır, Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

Van merkez İpekyolu Belediye Eş Başkanı Yardımcısı Halis Çakır, Lîm Mahallesinde evi yanan Giyici ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

03.02.2015 14:38

Van merkez İpekyolu Belediye Eş Başkanı Yardımcısı Halis Çakır, Lim Mahallesinde evi yanan Giyici ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İpekyolu ilçesi Lim (Karakoç) Mahallesinde geçtiğimiz cuma gününde iki ailenin içinde barındığı evde yangın çıkmıştı. Çevredekilerin ve itfaiyenin müdahalesi sonucunda söndürülen yangında, dumandan etkilenen 4 kişi olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Can kaybının yaşanmadığı yangında büyük çapta maddi zarar meydana gelmişti. Evi yanan Giyici ailesini İpekyolu Belediye Eş Başkanı Yardımcısı Halis Çakır,DBP'li Belediye Meclis Üyesi Adil Metin, Lim Mahalle Meclisi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Gültekin ziyaret etti. Çakır, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, tek tesellinin can kaybının olmaması olduğunu ifade etti. İpekyolu Belediyesi olarak acılarını paylaştıklarını belirten Çakır, "Bu zor gününüzde üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi. Evin Sahibi Adnan Giyici, yangının çıktığı sırada cuma namazında olduklarını ve yangın haberinin gelmesiyle beraber cemaatle birlikte yangını söndürmeye çalıştıklarını ve itfaiyenin yetişmesiyle yangını tamamen söndürdüklerini kaydetti.

'YANGIN NEDENİ ELEKTRİK'

Yangının çıkış nedeninin elektriğin düzensiz akımından kaynaklı olduğunu aktaran Giyici, itfaiye raporlarına da yangın çıkışının elektrik olduğuna dikkat çekti. Giyici, sürekli elektriklerin gidip gelmesinden dolayı ev eşyaların zarar gördüğünü ve en sonda evlerinin yandığını kaydetti. Suç duyurusunda bulunacağını belirten Giyici, "Yaşanlardan VEDAŞ sorumludur. Sorumlular hakkında davacı olacağım" dedi.

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Gültekin, evde yaptığı incelemeleri İpekyolu Belediye eş başkanlarına sunmak üzere rapor haline getirdi.

ÇAKIR, MAHALLE SAKİNLERİNİ ZİYARET ETTİ

İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Halis Çakır, Giyici ailesini ziyaret etmesinin ardından mahallede ev eve dolaşarak halkı ziyaret etti. Çakır, kendileri ile beraber götürdükleri takvim ve İpekyolu Belediye çalışmalarını içeren bültenleri halka hediye etti. Mahallede yapılacak çalışmalar üzerinde halkın talep ve isteklerini alan Çakır, daha sonra Kecanis (Değirmenarkı) Mahallesinde ziyaret ederek mahalle halkıyla görüştü. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İpekyolu Belediye Eş Başkanı Yardımcısı Halis Çakır, Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement