İpsala Gümrük Sahası'nda 12 Kilo 699 Gram Ağırlığında Kokain Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İpsala Gümrük Sahası'nda 12 Kilo 699 Gram Ağırlığında Kokain Yakalandı

İpsala Gümrük Sahası\'nda 12 Kilo 699 Gram Ağırlığında Kokain Yakalandı

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı İpsala Gümrük Sahası’nda Bulgar plakalı otomobilde yapılan aramada 12 kilo 699 gram kokain ele geçirildi.

12.08.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı İpsala Gümrük Sahası'nda Bulgar plakalı otomobilde yapılan aramada 12 kilo 699 gram kokain ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye'ye giriş yapmak üzere Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı İpsala Gümrük Sahası'na gelen ve sürücülüğünü Alman uyruklu bir şahsın yaptığı Bulgar plakalı otomobil, alınan bir ihbar üzerine İpsala Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü personeli tarafından X-RAY taramasına sevk edildi.

Tarama sonrası narkotik dedektör köpeği 'TİNA' eşliğinde yapılan detaylı aramada otomobilin arka koltuklarının altına yapılmış gizli bölmede 17 paket halinde, daralı ağırlığı 12 kilo 699 gram gelen kokain ele geçirildi.

Operasyonla ilgili olarak araç sürücüsü Alman uyruklu şahısla birlikte araçta yolcu olarak bulunan Türk uyruklu bir şahıs gözaltına alınarak İpsala Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İpsala Gümrük Sahası'nda 12 Kilo 699 Gram Ağırlığında Kokain Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement