Iraklı Aile Çocuğunu Hastanede Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Iraklı Aile Çocuğunu Hastanede Bıraktı

Iraklı Aile Çocuğunu Hastanede Bıraktı

Üç buçuk ay önce Cizre'de doğan daha sonra Şırnak Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Iraklı bebek ailesi tarafından hastanede bırakılarak terk edildi.

25.08.2015 15:49  Güncelleme: 17:10

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki tıp merkezinde üç buçuk ay önce doğum yapan Iraklı aile, Şırnak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yeni doğan çocuklarının Şırnak Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi'ne yatıran Iraklı aile, daha sonra ortadan kayboldu. Talihsiz çocuğu, doktor ve hemşireler büyütüyor.

BEBEKLERİNİ BIRAKIP GİTTİLER

Şırnak'ın Cizre ilçesi tıp merkezinde erken doğum yapan Iraklı Amine Abdullah, çocuğun sağlık durumu iyi olamadığı için Şırnak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Şırnak Devlet Hastanesi'nde üç buçuk ay önce bebeğin yatışını yapan Iraklı aile bu tarihten sonra bebeklerini bir daha sormadı.

"101 GÜNDÜR BİZ BAKIYORUZ"

Şırnak Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi'nde çalışan hemşire Sebahat Konuk, bebeğin meleğe benzediği için ismini ekip olarak Melek Su koyduklarını söyledi. 101 gündür Yeni Doğan Ünitesi'nde çalışan doktor ve hemşirelerin Melek bebeğe baktığını kaydeden Konuk, "Melek Su Abdullah Iraklı bebeğimiz. 101 gündür bizde yatıyor. Ailesi bıraktı gitti, ailesini bekliyoruz. Ailesi gelmezse çocuk esirgemeye teslim edeceğiz. İnşallah ailesi bulunur. Ekipçe karar verdik. Bebeğimiz Meleğe benzediği için ismini Melek Su koyduk. 101 gündür biz bakıyoruz. Bebeğimiz erken doğumla dünyaya geldi. Burada biraz takip ettik. Şuan için bir sağlık sıkıntısı yok. Şuanda sadece vitaminini alıyor. Ailesi gelip alırsa çok çok iyi olur, ailesine ulaşamadık" dedi.

"TEKRAR GELİRİZ DEDİLER AMA GELMEDİLER"

Yeni Doğan Ünitesi'nde çalışan başka bir hemşire Hatice Şahin ise ailenin çocuğun tüm ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra bir daha dönmediklerini ifade etti. Şahin, "Ailesi çocuğun yatışını yaptı. Tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Daha sonra aileye ulaşamadık. Tekrar sormaya da gelmediler. İlgisiz bir aile gibi durmuyordu. Cizre Tıp Merkezi'nde doğum yaptı. Biz buraya sevk aldık. Sevkinden sonra ailesi tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Bebeğin maması olsun, bezi olsun alıp gittiler. Tekrar geliriz dediler, ama gelmediler" diye konuştu.

Hastane çalışanları, talihsiz bebeğin ailesinin gelmemesi durumunda Melek Su'yu çocuk esirgeme yurduna vermek zorunda kalacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Iraklı Aile Çocuğunu Hastanede Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ...: Belkide başlarına birşey gelmiştir , kim bırakıp gidebilir ki . 12 0 Yanıtla
  • ölümüne trabzon : selal size bu ülkede yaşa ye iç sic birde bu ülkeyi bölmeye çalış yok öyle bir dünya yaptıklarını burunlarinizdan kicinizdan fitil fitil çıkarılacak hainler örgütü 2 10 Yanıtla
  • engin: allahın izniyle devletimiz bakar 8 3 Yanıtla
  • Kûrdûm ve tûrkûm : Allh yardım edsın ısalah gerı gelır alır lar bısey gelmısdır baslarına kım yavrusunu bırakır beh allh kımseyı anesız babadız bırakmadın bu yaslarda yûrek dayanmaz ınsan yavrusundan ayrı ya yavrun sındı anadının sesını kokusunu nakadar ôzlemısdır 1 0 Yanıtla
  • meltem: Nadil olda geride cok çocuk var diye birakip gitmisler sanirim bu cici bebegin sucu ne 0 0 Yanıtla

Advertisement