İrfan Değirmenci'den Gezi ve Soma Göndermesi - Son Dakika
Güncel

İrfan Değirmenci'den Gezi ve Soma Göndermesi

İrfan Değirmenci\'den Gezi ve Soma Göndermesi

Altın Kelebek töreninde ödül alan İrfan Değirmenci, törene damga vuran konuşmasında Gezi ve Soma'ya göndermelerde bulundu.

22.06.2014 23:02  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altın Kelebek ödülleri bu gece sahiplerini buldu. En iyi haber spikeri dalında ödülü KanaL D spikeri İrfan Değirmenci aldı. Hazırladığı metinle konuşmasını yapmak için sahneye çıkan Değirmeci, Soma'da yaşanan faciaya ve Gezi olaylarına gönderme yaparak törene damgasını vurdu.

DEĞİRMENCİ'NİN KONUŞMASI

İrfan Değirmenci konuşmasında, "Bu benim ikinci Altın Kelebeğim. 2011'de yılın en iyi anchormani anons edilirken kalbim duracaktı, ben daha heyecanımı yenemeden Uğur Dündar aldı ödülü. 2012'de bu kez sıra bendedir diye beklerken sahneye ustam Mehmet Ali Birand çıktı. Bu onun son ödülüydü. 2013'te bu kez ödül benimdi ancak biliyorsunuz o uzun Haziran'da bu tören yapılamamıştı. Ve ben ilk Kelebeğimi sessiz sedasız almıştım Eylül ayında. Tören yapılamadı çünkü dışarıdai sokakta, parklarda, kelebekler her zamankinden daha özgürdüler, daha renkliydiler, daha duyarlıydılar. Ve maalesef o kelebekler her zamankinden daha kırılgandılar. Ve bu yıl. Aslında Mayıs'ta yapılacaktı bu tören ancak yürekler kömür ateşi gibi yanerken, Soma'nın alevi yüzleri kavururken, biz de Haziran'a savrulduk. Ben bu kelebeği, ateşe uçan pervanelere, alın terini, emeği ve helal lokmayı yemeği bilen tüm güzel canlara armağan etmek istiyorum." dedi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İrfan Değirmenci'den Gezi ve Soma Göndermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • uzlett: vatan haini devlet düşmanı aydınlara ve sözde aydın geçinenlere bir örnek daha . 34 20 Yanıtla
    Tekyol: Size göre sizin gibi gerici olmayan herkez vatan haini, siz önce bayrağa sahip çıkmayı becerin onurunuzu kurtarın! Onlar ve bizler Aydınız, ilericiyiz, sanatçıyız, sizlerde koyunsunuz.O hain diyip durduklarınızla sizin eğitim seviyelerini biz karşılaştırın ondan sonra konuşun! Sizde gezinin ne olduğunu anlayacak eğitim seviyesi yok! 0 0 uzlett: TEKYOL : Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeyi 2024 yılına kadar yönetecek. bunu hazmedin artık. 0 0 YUSUF: UZLETT BOSVER BAZILARIN ZORUNA GIDIYOR :d 0 0 arslan: tekyol bayrak senin değil dimi... biz bayrağı kurtarırız sen şerefini kurtarmaya bak.. 0 0 TEKYOL: UZLETT götüreceksede ozaman bu ülke Türkiye olmayacak siz vatan olarak kabullenebilirsiniz ama biz Türkiyede yaşamak istiyoruz, işte ikimizin farkı bu! Sizi tayyip yönetecek bizi kendimiz işte farkımız bu! Ha bu arada siz önce bop eşbaşkanınızla beraber bayrağı yerden kaldırın ondan sonra gidin 2024 e hadi bakalım. 0 0
  • cefcef: ben o günlerde parklarda sokaklarda kelebek falan göremedim sadece leş kargalarını ve hain sırtlanları gördüm demek ki bakmaktan bakmaya fark varmışşşş. 27 26 Yanıtla
  • kelebek yiyen: bundan sonra kelebeklere düşmanım.. aha buraya yazıyom 22 20 Yanıtla
  • MEHMET: BU ADAMI İZLEYEN,DİNLEYEN VARMI ACEP?NURSUZ. 20 21 Yanıtla
  • bombaci: böylelerine duz gidilir 16 24 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement