Irına Shayk, Dosso Dossı Fashıon Show'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Irına Shayk, Dosso Dossı Fashıon Show'a Geliyor

Antalya'da önceki dönemlerde Adriana Lima, Isabeli Fontana, Erin Heatherton ve Miranda Kerr gibi isimleri ülkemizde podyuma çıkartan Dosso Dossi Fashion Show, bu kez dünyanın en gözde top modeli seçilen ve Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Irina Shayk'ı ağırlayacak.

03.04.2014 12:30

Antalya'da önceki dönemlerde Adriana Lima, Isabeli Fontana, Erin Heatherton ve Miranda Kerr gibi isimleri ülkemizde podyuma çıkartan Dosso Dossi Fashion Show, bu kez dünyanın en gözde top modeli seçilen ve Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Irina Shayk'ı ağırlayacak.

Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu olan Dosso Dossi Fashion Show, 5-11 Haziran tarihleri arasında Antalya'da 18'incisini düzenleyeceği etkinlikle yine adından bahsettirecek. Müşterilerinin büyük bölümünü oluşturan Rus konukların yoğun isteği üzerine bu organizasyonda ünlü Rus top model Irina Shayk ile anlaşan firma yetkilileri, sürprizlerle dolu unutulmaz bir şova imza atacaklarını belirtti.

Antalya Expo Center'da 6 Haziran'da düzenlenecek defileye baş manken olarak çıkacak Irina Shayk, 4 elbise sunacak. Türkiye'de 3 gün geçirecek olan Shayk, Antalya'dan ülkesine dönecek. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Irına Shayk, Dosso Dossı Fashıon Show'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement