İş Adamının Şoförünün Öldürülmesinde 2 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

İş Adamının Şoförünün Öldürülmesinde 2 Tutuklama

İş Adamının Şoförünün Öldürülmesinde 2 Tutuklama

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, işadamı S.B.'nin şoförü 32 yaşındaki Tarık Berberoğlu'nu tabancayla ateş ederek öldürüp kaçan ve polisin takibi sonucu Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'nde yakalanan 37 yaşındaki Mahmut Turanalp ile yanındaki arkadaşı 30 yaşındaki Cem Ak tutuklandı.

12.11.2015 15:01

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, işadamı S.B.'nin şoförü 32 yaşındaki Tarık Berberoğlu'nu tabancayla ateş ederek öldürüp kaçan ve polisin takibi sonucu Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'nde yakalanan 37 yaşındaki Mahmut Turanalp ile yanındaki arkadaşı 30 yaşındaki Cem Ak tutuklandı.

Pazartesi akşamı Nihat Kantarcı Caddesi'nde meydana gelen olayda Taner Berberoğlu, daha önceden aralarında husumet bulunan Mahmut Turanalp ve Cem Ak ile karşılaştı. Çıkan tartışmada Mahmut Turanalp, tabancasını çıkarıp Berberoğlu'na ateş etti. Berberoğlu öldü, kaçan Mahmut Turanalp ve Cem Ak, polis ekiplerinin takibi sonucu 1 gün sonra Konya'ın Cihanbeyli İlçesi'nde yakalandı. Polis, Mahmut Turanalp ve Cem Ak'ın yanı sıra araçta bulunan 32 yaşındaki M.B. ve 26 yaşındaki Y.S.'yi de gözaltına aldı.

Çaycuma'ya getirilen 4 şüpheliden M.B. ve Y.S., ifadeleri alındıktan sonra olayla bir ilgileri olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. Mahmut Turanalp ve Cem Ak ise ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi. Mahmut Turanalp'in, savcılık ve mahkemede ifade vermeyerek susma hakkını kullandığı öğrenildi. Cem Ak ise kahve önünde sigara içerken Tarık Berberoğlu'nun arkadaşlarıyla yanlarına geldiğini ve çıkan kavgada olayın gerçekleştiğini söyledi. 2 şüpheli, 'kasten adam öldürmek' suçlamasıyla tutuklandı. - Çaycumazonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İş Adamının Şoförünün Öldürülmesinde 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement