İş Adamlarından Özel Eğitim Merkezine Destek - Son Dakika
Yerel

İş Adamlarından Özel Eğitim Merkezine Destek

Diyarbakır'da bir grup girişimci, Ayten Elyesa Erdoğan Özel Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti DİSİAD Başkanı Baysal: "Merkezdeki eksiklerin giderilmesine katkı yapacağız. Küçük dokunuşlarla mutluluk yaratacağımıza inanıyoruz"

22.04.2014 13:54

Diyarbakır'da bir grup girişimci, Ayten Elyesa Erdoğan Özel Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği'nce (DİSİAD) organize edilen ziyarete aralarında Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar, Organize Sanayi İşadamları Derneği (DOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Karavil, Halk Bankası Şube Müdürü Orhan Dervişoğlu, Gümrük Müdürü Hanife Bulut ile bazı kuruluş temsilcilerinin yer aldığı grup, şarkıcı Emrah İpek tarafından 13 yıl önce yaptırılan Ayten Elyesa Erdoğan Özel Eğitim Merkezi'ni gezdi.

Burada eğitim alan özürlü öğrencilerin yaptıkları faaliyetleri izleyen grup, daha sonra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman İlge ve okul yöneticilerinden bilgi aldı.

DİSİAD Başkanı Burç Baysal yaptığı konuşmada, işverenler olarak kente karşı sosyal sorumluluklarının bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Benzer kurumlarımızın teknik ve fiziksel olanaklarının geliştirilmesi için herkese çağrıda bulunuyoruz. Okul yöneticilerinin sıkıntılarına çözmeye katkıda bulunmak için buradayız. Yöneticilerimiz okulun eksiklikleri hakkında yapılması gerekenlerle ilgili talepte bulunacak. Bizler bir araya gelip bunları karşılayacağız. Merkezdeki eksiklerin giderilmesine katkı yapacağız. Küçük dokunuşlarla mutluluk yaratacağımıza inanıyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Adamlarından Özel Eğitim Merkezine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement