İş Arayanlar ve Firmalar Bu Zirvede Buluşacak - Son Dakika
Yerel

İş Arayanlar ve Firmalar Bu Zirvede Buluşacak

İş Arayanlar ve Firmalar Bu Zirvede Buluşacak

Bursa'da eleman arayan firmalar ile iş arayanlar "İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması"nda bir araya gelecek.öncesi basın toplantısı yapıldı.

16.11.2012 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da eleman arayan firmalar ile iş arayanlar "İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması"nda bir araya gelecek.

Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi, Türkiye İş Kurumu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) iş birliği ile düzenlenecek olan 'Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB)

öncesi basın toplantısı yapıldı.

Toplantıya Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İş-Kur Bursa İl Müdürü Kasım Tilki katıldı.Toplantıda konuşan Başkan Altepe, "Şu anda Türkiye'nin gündeminde, dünyanın gündeminde işsizlik ve yeni iş sahaları oluşturulması var. Biz istiyoruz ki Bursa her alanda en iyisi, en güzeli ve güçlü bir il olsun. İşçi arayan firmalar ile iş arayan gençlerimiz, mesleğinde kariyer yapmak isteyen gençlerimiz arasında köprü olmak istiyoruz" dedi.

İş-Kur Müdürü Kasım Tilki ise, "Kamu kurum ve kuruluşlarını bir çatı altında toplayarak işsizliğin önlenmesine yönelik herkesin kendine düşen görevi en iyi şeklide yapması için bu organizasyonu gerçekleştireceğiz" dedi.

"Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması" 22-23-24 Kasım 2012 tarihlerinde işverenler ile iş arayanları bir araya getirecek. Merinos Kongre Kültür Merkezi'nde yapılacak zirvede AKKM Fuar Alanı'nda 150 şirket ve kurum tarafından stant açılacak. Salonlarda ünlü isimlerin konuşmacı olarak katılacağı paneller ve çok sayıda seminer düzenlenecek. Buluşmada 'girişimcilik', 'iş arama teknikleri', 'iş güvenliği' gibi farklı konular da gündeme taşınacak.

(MŞ)

16.11.2012 13: 44: 29

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Arayanlar ve Firmalar Bu Zirvede Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement