İş Dünyası ve Manisa Protokolü Osb'nin İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

İş Dünyası ve Manisa Protokolü Osb'nin İftarında Buluştu

İş Dünyası ve Manisa Protokolü Osb\'nin İftarında Buluştu

Manisa Organize Sanayi Bölgesi tarafından MOSB Müdürlüğü bahçesinde verilen iftar Manisa protokolünü ve iş dünyasını bir araya getirdi.

22.06.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Organize Sanayi Bölgesi tarafından MOSB Müdürlüğü bahçesinde verilen iftar Manisa protokolünü ve iş dünyasını bir araya getirdi.

MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek iftarda yaptığı kısa konuşmasında amaçlarının sanayici ile protokol üyelerini bir araya getirerek, iftar sofrasında fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi. Türek, ramazan ayının son haftasında, sanayiciyle şehit aileleri ve yakınlarını da bir araya getiren bir iftar daha düzenleyeceklerini ifade ederken davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti. Türek'in konuşmasını ardından İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından iftar duası yaptırıldı. Edilen duanın ardından sanayicilerle iftara katılan daire müdürleri sohbet etti.

İftara Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, vali yardımcıları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MOSB Başkanı Sait Cemal Türek, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Dünyası ve Manisa Protokolü Osb'nin İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement