İş Dünyasından Rektöre Plaket - Son Dakika
Güncel

İş Dünyasından Rektöre Plaket

İş Dünyasından Rektöre Plaket

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) tarafından Ankara Çankaya'da 1000 kişinin katılımıyla iftar programı gerçekleştirildi.

25.06.2016 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) tarafından Ankara Çankaya'da 1000 kişinin katılımıyla iftar programı gerçekleştirildi. İftar programına Arap Devletler Ligi Ankara Büyükelçisi Mohammed El Fatytah Naciri, Afrika Devletlerinden, Avrupa Devletlerinden, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri'nden çok sayıda büyükelçi, bürokratlar, milletvekilleri, rektör, Türkiye ve yurtdışından iş kadınları, iş adamları ve sivil toplum kuruluşu liderleri katıldı. SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy; davette yapmış olduğu konuşmasında, "Ramazan ayını idrak ettiğimiz günlerde Ortadoğuda yaşanan terör olaylarına değinerek, biz iş dünyası olarak, başta Türkiye olmak üzere bütün Ortadoğu coğrafyasında huzur, barış ve istikrar istiyoruz" dedi.

Yemeğe iştirak eden MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin'e, SANKON Genel Başkanı Atasoy tarafından bilim ve eğitime verdiği katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel İş Dünyasından Rektöre Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement