İş Dünyasını Alaçatı'da Buluşturacak - Son Dakika
Güncel

İş Dünyasını Alaçatı'da Buluşturacak

Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 11 12 Ekim tarihlerinde Alaçatı'da düzenlenecek.

09.10.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 11-12 Ekim tarihlerinde Alaçatı'da düzenlenecek.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, 4 yıldır Vodafone sponsorluğunda gerçekleşen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, abonelerinin mobil iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan Vodafone Red'in ana sponsorluğunda düzenlenecek. 70'ten fazla teknenin rekor için denize açılacağı turnuvada Mustafa Koç, Cem Boyner, Mahmut Özgener, Gökhan Çarmıklı, Can Kestelli gibi iş dünyasının önde gelen isimleriyle dünya çapında birçok profesyonel balıkçı yarışacak.

Türkiye'de spor alanına yaptığı yatırımları sürdüren Vodafone Türkiye, sportif balıkçılık konusunda büyük önem taşıyan ve Avrupa'nın en büyük üç balıkçılık yarışmasından biri kabul edilen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvasına katılacak teknelere Vodafone makineler arası iletişim (M2M) cihazları ve Cepte Wi-Fi'ler entegre edilecek. Böylece tekneler Vodafone 3G bağlantısıyla her an internete bağlanabilecek ve teknelere dair detaylı istatistikler ve konum bilgileri "www.RedAlacatiFishing.com" sitesindeki harita üzerinden anlık olarak takip edilebilecek.

Alaçatı Port Marina'da düzenlenecek turnuvada balıkçılar, birinci olmak için mücadele edecek. 11 Ekim'de sabahın ilk ışıklarıyla avlanmak üzere denize açılacak tekneler, 8 saat sürecek deniz macerasında kıyıya en büyük ve en fazla balıkla dönmek için yarışacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İş Dünyasını Alaçatı'da Buluşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement