İş-Kur'dan İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetleriyle İlgili Seminer - Son Dakika
Yerel

İş-Kur'dan İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetleriyle İlgili Seminer

İş-Kur\'dan İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetleriyle İlgili Seminer

İş-Kur Zonguldak İl Müdürlüğü İtalya’da 24 Kasım ile 30 kasım tarihleri arasında gerçekleşen “İş ve Meslek Rehberliğindeki Yenilikçi Yaklaşımların İncelenmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında çalışanlara bilgilendirme toplantısı düzenledi.

19.02.2014 16:31

İş-Kur Zonguldak İl Müdürlüğü İtalya'da 24 Kasım ile 30 kasım tarihleri arasında gerçekleşen "İş ve Meslek Rehberliğindeki Yenilikçi Yaklaşımların İncelenmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında çalışanlara bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan İş-Kur Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu İtalya'da düzenlenen programda edinilen bilgileri paylaşmak için burada bulunduklarını ifade ederken şunları söyledi: "bugün burada toplanmamızın amacı 24-30 Kasın tarihleri arasında İtalya'nın Nicotera şehrinde düzenlenen "İş ve Meslek Rehberliğindeki Yenilikçi Yaklaşımların İncelenmesi ve Yaygınlaştırılması" adlı proje kapsamında orada edindiğimiz bilgi ve gözlemleri sizlerle paylaşmak, ülkemizde ve kurumumuzda bu hizmetlerin nasıl yürütüldüğü hakkında sizleri bilgilendirmektir."

Daha sonra İş-Kur ve Avrupa'da iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerini karşılaştırmalı olarak hazırlanan sunum gösterildi.

Ayrıca İŞKUR bünyesinde çalışmakta olan İş ve Meslek danışmanlarının İtalya'daki çalışma şartları, yöntemleri ve teknikleri hakkında bilgilendirildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş-Kur'dan İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetleriyle İlgili Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement