İş-kur Ortaca'da Mülakatla 70 Tyçp İşçisi Aldı - Son Dakika
Yerel

İş-kur Ortaca'da Mülakatla 70 Tyçp İşçisi Aldı

İş-kur Ortaca\'da Mülakatla 70 Tyçp İşçisi Aldı

Muğla İŞ-KUR İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışan Personel’i (TYÇP) Ortaca Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda 239 müracaatlı eden işçi adaylarında İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül; Kaymakamlık temsilcisi Tufan Turan ve İŞ-KUR temsilcisi Muzaffer Öztürk’ten kuru komisyon tarafından Ortaca Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 40’ı asil 40 yedek; İlçe Kaymakamlık bünyesindeki iş yerlerinde ise, 30 Asil 30 kişi de yedek olmak üzere mülakatla 6 aylık işçi alındı.

24.10.2015 14:20

Muğla İŞ-KUR İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışan Personel'i (TYÇP) Ortaca Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu'nda 239 müracaatlı eden işçi adaylarında İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül; Kaymakamlık temsilcisi Tufan Turan ve İŞ-KUR temsilcisi Muzaffer Öztürk'ten kuru komisyon tarafından Ortaca Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 40'ı asil 40 yedek; İlçe Kaymakamlık bünyesindeki iş yerlerinde ise, 30 Asil 30 kişi de yedek olmak üzere mülakatla 6 aylık işçi alındı.

Alınan Toplum Yararına Çalışan Personel (TYÇP) hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül; " İlçe Milli Eğitim bünyesinde bulunan okullarda hizmetli olarak çalışacak TYÇP işçilerini Ortaca Ortaokulu Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda 239 müracaatlı içinde kurulan komisyonla 29 Nisan Ayı'na kadar 40 asil, 40 yedek olmak üzere mülakat yaparak hizmetli alındı. Alınan hizmetlilerin okullarda uyum sağlanması için ince eleyip, sık dokuduk. Okullarımızda çalışacak hizmetlilerin durumlarını ince detayına kadar inceleyeceyip, ondan sonra görev vereceğiz. Çok dikkatli davranmak zorundayiz. Bizim için okullardaki öğrencilerimiz çok önemlidir."dedi.

Muğla İl İŞ-KUR temsilcisi Muzaffer Öztürk ise; " Toplum Yararına Çalışan Personelde (TYÇP) aranan nitelikler ise, " Önce öğrenci olmamak, herhangi bir yerden emekli, dul ve yetim aylığı almamak, evinde bakım ücreti almayanlar ile EK 5 olarak kendi sigortalarını yatıranlar dışında bulunanlar arasında İlçe Milli Eğitim Bünyesine 40 asil, 40 yedek ve Kaymakamlık bünyesindeki kurumlarda çalıştırılmak üzere 30 asil ve 30 yedek olmak üzere 70 kişilik PYÇP işçisini mülakat yaparak yerleştirilecektir"açıklamasında bulundu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş-kur Ortaca'da Mülakatla 70 Tyçp İşçisi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement