Kızıltepe'de İş Yeri Sahibini Kelepçeleyip 30 Bin Lirasını Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Kızıltepe'de İş Yeri Sahibini Kelepçeleyip 30 Bin Lirasını Çaldılar

Kızıltepe\'de İş Yeri Sahibini Kelepçeleyip 30 Bin Lirasını Çaldılar

Mardin Kızıltepe'de hırsızlar, bir iş yerine girip silah zoruyla dükkan sahibi ve yeğenini birbirine kelepçeledikten sonra 30 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

14.08.2014 15:06  Güncelleme: 16:18

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde hırsızlar, bir iş yerine girip silah zoruyla dükkan sahibi ve yeğenini birbirine kelepçeledikten sonra 30 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre olay, Kızıltepe ilçe merkezinin en işlek yeri olan Özgürlük Meydanı'ndaki Heci Şeyhmus İşhanı'nda yaşandı. İş merkezinin 3. katında yaşanan olayda, dükkana giren hırsızlar, iş yeri sahibinin ellerini kelepçeleyip 30 bin lira alıp kaçtı. Elleri kelepçeli olarak balkona çıkıp yardım isteyen Abdurrahim Aksoy, hırsızların parasını çaldığını söyledi. Bölgede bulunan vatandaşlarla hırsızlar arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Hırsızlar, daha sonra izlerini kaybettirdi.

Silahlı iki kişinin içeriye girip yeğenini darp ettikten sonra paranın yerini söylediğini belirten Abdürrahim Aksoy, "Saat 10-11 sıralarında çocuğu kahvaltı için pastaneye gönderdim. Çocuk tam kapıdan çıkacakken kapı çalındı çocuk kapıyı açtığında eli silahlı ve yüzleri maskeli iki soyguncu çocuğun başına silah dayayıp masama getirdiler ve paranın yerini sordular. Paranın yerini söylemedim sonra çocuğu darp ettiler. Ben paranın çekmecede olduğunu söyledikten sonra beni ve çocuğu birlikte arkadan kelepçeleyerek, çekmecede bulunan yaklaşık 30 bin lirayı alıp kaçtılar. Daha sonra ellerimiz kelepçeli halde balkona çıktım ve çevredeki vatandaş ve esnaflardan yardım istedim. O esnada iki vatandaş hırsızları kovaladı ama yakalayamadı. Kayıplara karıştılar. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri gelerek parmak izlerini aldıktan sonra kelepçeyi açtılar. Hırsızların bulunmasını istiyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızıltepe'de İş Yeri Sahibini Kelepçeleyip 30 Bin Lirasını Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement