İsabeyli Şırlanspor Zor Günler Geçiriyor - Son Dakika
Yerel

İsabeyli Şırlanspor Zor Günler Geçiriyor

İsabeyli Şırlanspor Zor Günler Geçiriyor

Aydın’da özellikle bayanlar basketbol kategorilerinde birbirinden başarılı sonuçlar alarak basketbol adına gurur verici gelişmelere ev sahipliği yapan İsabeyli Şırlanspor,belde belediyesinin kapanması nedeniyle zor günler yaşıyor.

31.03.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da özellikle bayanlar basketbol kategorilerinde birbirinden başarılı sonuçlar alarak basketbol adına gurur verici gelişmelere ev sahipliği yapan İsabeyli Şırlanspor,belde belediyesinin kapanması nedeniyle zor günler yaşıyor.

2013-2014 Sezonu Genç Bayanlar Kategorisinde il birincisi olan Şırlansporlular, Aydın'ın büyükşehir olması ve belde belediyelerinin kapanması nedeniyle kulübe destek çıkılmamasından yana dertli.

Genç Kızlar Kategorisinde 02-06 Nisan 2014 Tarihleri arasında Afyon'da düzenlenecek olan Ege Bölgesi Şampiyonası'na katılarak bölge şampiyonu olmayı hedefleyen mavi-beyazlılar, maddi imkansızlıklar sebebiyle yarın düzenlenecek olan teknik toplantıya ve şampiyonaya katılamayacaklar.

Kulübün son durumu hakkında bir değerlendirme yapan İsabeyli Şırlanspor antrenörleri Orhan Atalay ve Taner Karataş şunları söyledi: "Genç Kızlarda İsabeyli Şırlanspor olarak şampiyon olduk fakat şehrimizi temsilen maalesef Afyon'a gidemiyoruz. Belediyemiz bugün itibariyle kapandı ve Nazilli'ye bağlı bir mahalle oldu. Artık muhatap bulamıyoruz. Kulüp yöneticilerimizin ilgisizliği, tüm ilginin futbola yönelik olması da cabası. Ayrıca bu turnuvanın seçim sonrasına denk gelmesi de büyük şanssızlık. Turnuva yarın yapılacak teknik toplantı ile başlıyor ancak Nazilli'den de seçim sonrası olması sebebiyle kimseye ulaşamıyoruz. Bu nedenle az önce resmi olarak şmpiyonaya katılamayacağımızı bildirdik. Bu tür işleri organize etmesi gerekenler aslında yöneticilerdir. Onların yapması gereken her şeyi biz yapıyoruz. Ama artık tıkandık. Bundan sonraki süreçte bize yardımcı olacak kulüp ve yöneticilerle çalışmak istiyoruz. Bu takım son 2 yıldır Yıldız Kızlarda Ege Bölge Şampiyonası Finali oynuyor. Bunun yanında bu sporcular Softbol Türkiye Şampiyonu. Ancak hala yeteri kadar ilgi çekemiyor. Gelecek yıl bayanlar basketbol 2.Liginde oynamak istiyoruz. Kulübümüze ve sporcularımıza kim kurumsal anlamda sahip çıkarsa onlarla çalışacağız. Şu ana kadar olan destekleri sebebiyle eski başkanımız Kuvvet Erime çok teşekkür ederiz"

Son iki yıldır Yıldız Kızlar kategorisinde Ege Bölge Şampiyonasında final oynama hakkı elde eden ve softball alanında da Türkiye Şampiyonluğu bulunan İsabeyli Şırlansporlular'ın sadece bu sezona ait olan başarı listesi:

Amatör Spor Haftası Küçük Kızlar Kategorisi Şampiyonluk,

Amatör Spor Haftası Yıldız Kızlar Kategorisi 2.lik,

Aydın Küçük Kızlar Basketbol Ligi 2.'liği

Aydın Yıldız Kızlar Basketbol Liginde Şampiyonluk,

Ege Bölge Şampiyonasında Yıldız Kızlarda 2.lik,

Ortaokul Küçük Kızlarda Kategorisi Aydın Şampiyonluğu,

Ortaokul Yıldız Kızlarda Kategorisi Aydın Şampiyonluğu,

Aydın Genç Kızlar Basketbol Liginde Şampiyonluk. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsabeyli Şırlanspor Zor Günler Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement