Trabzonspor'da İsyan Çıktı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da İsyan Çıktı

Trabzonspor\'da İsyan Çıktı

Trabzonsporlu İshak Doğan, yeterince şans bulamaması nedeniyle isyan etti, "Ben buraya sadece kupada oynamaya gelmedim. Böyle giderse devre arasında ayrılacağım." dedi.

18.12.2014 15:25  Güncelleme: 16:41

Sezon başında transfer olduğu Trabzonspor'da forma şansı bulamayan İshak Doğan, isyan bayrağını çekti.

Karabükspor'dan 3 milyon Euro bedelle transfer edilen İshak Doğan, kendisine şans verilmemesinden dolayı yakın çevresine dert yakınırken, "Ben buraya sadece kupada oynamaya gelmedim." serzenişinde bulundu.

YANAL "SENİ OYNATACAĞIM" DEMİŞTİ

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın geldiği günlerde, "Geçmişte şans bulamamış olabilirsin. Bundan sonra oynayacaksın" dediği İshak'a, ilk olarak Türkiye Kupası'nda oynanan Keçiören maçında forma verdi. Bu karşılaşmada takımın kötü olması nedeniyle kendini gösteremeyen İshak, sonrasında kadroya alınmadı. UEFA Avrupa Ligi'nde Legia maçında son dakikalarda oyuna giren İshak, forvet arkası pozisyonunda forma giydi.

"DEVRE ARASINDA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor maçında Musa ve Waris'in sakat olup, sol tarafta oyuncu eksikliğine rağmen kadroya dahi alınmayan İshak isyan etti. Yakın çevresine, olanlara anlam veremediğini söyleyen genç oyuncu, "Ben buraya sadece kupa maçlarında oynamak için gelmedim. Ben Trabzonspor'un tüm başarıları için katkı vermeye geldim. 2 gün önce Avrupa maçında oynuyorum. Sonrasında ise oyuncu yokken, kadro eksikken ben kadroya alınmıyorum. Olanlara anlam veremiyorum. Böyle devam ederse, devre arası gitmeyi düşünüyorum." diye dert yandığı öğrenildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'da İsyan Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement