Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika
Yerel

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

Türkiye Kamu Sen Bilecik İl Temsilcisi Yel: "Kardeşlik ve birlik, suçlunun cezasız kaldığı, adaletin kolunun, kanadının kırıldığı, güvenlik güçlerinin elinin, kolunun bağlandığı bir proje olmamalıdır"

10.10.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ömer Yel, "Kardeşlik ve birlik, suçlunun cezasız kaldığı, adaletin kolunun kanadının kırıldığı, güvenlik güçlerinin elinin kolunun bağlandığı bir proje olmamalıdır" ifadelerini kullandı.

Yel, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde yakın coğrafyada başlayan yangının yavaş yavaş Türkiye'ye de sıçradığını belirterek, gelinen sürecin yıllardır uygulanan yanlış politikaların sonucu olduğunu savundu.

"Yeni Türkiye" söylemlerinin eskiyi kötülemenin, 90 yıllık hizmetlerin, birikimlerin yok sayıldığı, kazanımların birer birer imha edildiği, kurumların ve kişilerin birbirine düşman haline getirildiğinin görülmesi gerektiğini öne süren Yel, şöyle devam etti:

"Kendi okullarını kurup devletin okullarını yakanlar, KCK yoluyla ülkemizde bir devlet kurmayı hedef haline getirenler, sınırlarımız dışındaki bir kara parçası için ülkemizin şehirlerinin altını üstüne getirip, 14 vatandaşın ölümüne sebep olanlar ve bunlara bu cüreti verenler ihanet suçuyla yargılanmadıkları sürece, bu ülkede kardeşlik ve birlik tesis edilemez. 'Kardeşlik ve birlik, suçlunun cezasız kaldığı, adaletin kolunun kanadının kırıldığı, güvenlik güçlerinin elinin kolunun bağlandığı bir proje olmamalıdır. Bu bakımdan, her geçen gün ülkemizin önü alınamaz bir uçuruma doğru sürüklendiğini görmenin derin endişesi içerisinde, tarihi bir uyarı daha yapmak gereği hasıl olmuştur." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement