Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika
Güncel

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

Muş'un Malazgirt ilçesinde IŞİD'in saldırılarını bahane ederek yapılan gösterilerde saldırıya uğrayan PTT şubesi, onarım sonrası hizmete açıldı.

02.12.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malazgirt'te 6-7 Ekim tarihlerindeki gösterilerde eylemcilerin hedefi olan PTT şubesi, onarımdan geçirildi.

IŞİD'in Kobani'ye (Ayn el Arap) yönelik saldırılarını bahane eden terör örgütü yandaşlarının, 6-7 Ekim'de yaptığı izin gösteride, ilçedeki PTT şubesi ile birçok kurum ve kuruluşa ait binalar büyük zarar gördü.

Saldırıların ardından kullanılamaz hale gelen PTT şubesi, yapılan onarım sonrası yeniden hizmet vermeye başladı.

Şubenin açılmasıyla önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, yaklaşık iki aydır işlemlerini çevre ilçelerde gerçekleştirdiklerini belirterek, PTT'nin yeniden hizmet vermesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Olaylarda hasar gören Bulanık PTT Şubesinin ise henüz açılmadığını, bu nedenle de işlem yapmak için Malazgit'e geldiklerini vurgulayan vatandaşlar, kendi ilçelerindeki şubenin de kısa sürede açılmasını istedi.

Yoğunluk yüzünden izdiham yaşandığını bildiren Malazgirt PTT Şube Müdür Vekili Mehmet Sait Bilece, olaylarda kullanılamaz hale gelen şubenin, şu anda Malazgirt'in yanı sıra Bulanık ilçesindeki vatandaşlara da hizmet verdiğini ifade etti. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement