IŞİD, Bir İnfaz Görüntüsü Daha Yayınladı - Son Dakika
Güncel

IŞİD, Bir İnfaz Görüntüsü Daha Yayınladı

Irak ve Suriye'de kaosa neden olan ve infaz videolarıyla dehşet uyandıran IŞİD, Amerikalı yardım görevlisi Peter Kassig'e ait olan bir infaz videosu daha yayınladı.

16.11.2014 12:03  Güncelleme: 16:07

Yayınladığı infaz videoları ile insanların tüylerini ürperten ve korku salan IŞİD terör örgütü, Amerikalı yardım görevlisi Peter Kassig'e ait olduğu iddia edilen kesik başın gösterildiği bir infaz videosu yayınladı. IŞİD daha öncede iki Amerikalı gazetecinin başını kestiği videoları paylaşmıştı.

KESTİĞİ BAŞIN ÖNÜNDE DURUYOR

Örgüt tarafından sosyal paylaşım sitelerine yüklenen 16 dakikalık videoda siyah giyinmiş ve yüzü maskeli bir militan, Amerikalı yardım görevlisine ait olduğunu ileri sürdüğü kesik başın önünde duruyor.

MÜSLÜMAN OLDUĞU İLERİ SÜRÜLMÜŞTÜ

Suriye'de görev yapan 26 yaşındaki Kassig, geçen yıl kaçırılmıştı. Arkadaşları, Kassig'in kaçırıldıktan sonra Müslüman olduğunu ve Abdulrahman ismini aldığını ileri sürmüştü.

Örgüt tarafından yayınlanan videoda çok sayıda Suriyeli askerin toplu infazına ilişkin görüntüler de yer alıyor.

"KASSİG SIRADA" DENİLMİŞTİ

IŞİD, ekim ayında İngiliz yardım görevlisi Alan Henning'in infazına ilişkin yayınladığı videoda Kassig'in bir sonraki kurban olacağını belirtmişti.

CAMERON'DAN AÇIKLAMA

İngiltere Başbakanı David Cameron, Amerikalı yardım görevlisi Peter Kassig'e ait olduğu iddia edilen kesik başın gösterildiği videoyla ilgili, "Bu infaz, IŞİD'in ne kadar korkunç ve acımasız bir örgüt olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur" dedi.

Suriye halkına yardım etmek için bu ülkeye insani yardım görevlisi olarak giden Peter Kassig'in IŞİD tarafından acımasızca öldürüldüğünü kaydeden Cameron, Kassig'in ailesine başsağlığı diledi. Cameron, "Baş keserek öldürmeler, IŞİD'in ne kadar korkunç ve acımasız bir örgüt olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur" ifadesini kullandı.

IŞİD, Bir İnfaz Görüntüsü Daha Yayınladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel IŞİD, Bir İnfaz Görüntüsü Daha Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • istanbul: pkk ve bunlar arasindaki fark, isid ordularin önüne cikar ve adam gibi savasir, pkk saklanir ve kalesce arkadan kursun atar, biri (isid)devlet kuracak öbürü kiyamete kadar bunun hayalini kuracak 25 31 Yanıtla
    istanbul: pkk en cok kendi milletine zarar veriyor, bomba koyuyor bi yere kim gecerse coluk cocuk, sapik bunlar sapik 4 2 hakan: hainlerin kafasi kesilmeli 2 2
  • Elazığlı: Bu şeytanların hakında ancak pkk geliyor 26 27 Yanıtla
  • selma: İsit mayymunlari ve taraftarlari enkisa surede biteceksiniz caniniz cehenneme yasasin insanlik 15 18 Yanıtla
  • mert: karolsun pkk 17 14 Yanıtla
  • türk: ülkemmizde milyonlarca ışd üyesini ülkenin her yerine yerleşdridi bunlar mazlum dedikleri ssuriyelilerdir derhal suriyelile sınır dşı edilim yoksa türkiyenin hali vhim 13 5 Yanıtla
  • hasan t.: IŞİD resmen insanları kendine düşman etmek için uğraşıyor. Geçenlerdede Eman Verilmiş Bi Adamı Öldürdüler. 6 5 Yanıtla
  • a a: Gitmeyin bu tarz ülkelere oğlum!!! 6 0 Yanıtla

Advertisement