Işid Mevzilerinden Elbeyli'ye Roket Atıldı (2) (Yeniden) - Son Dakika
Güncel

Işid Mevzilerinden Elbeyli'ye Roket Atıldı (2) (Yeniden)

Işid Mevzilerinden Elbeyli\'ye Roket Atıldı (2) (Yeniden)

SURİYE'nin terör örgütü IŞİD denetimindeki bölgesindeki mevziden ateşlenen Katyuşa roketatar mermisi, Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde boş araziye düştü.

26.10.2016 15:22

SURİYE'nin terör örgütü IŞİD denetimindeki bölgesindeki mevziden ateşlenen Katyuşa roketatar mermisi, Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde boş araziye düştü. Roketin düştüğü arazinin yakınında bulunan Suriyeli 18 yaşındaki kız hafif yaralandı.

Olay, saat 13.30 sıralarında ilçenin Ağyüz Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye'nin IŞİD denetimindeki bölgeden ateşlendiği belirlenen Katyuşa roketi, sınıra yakın mahalledeki boş araziye düştü. Gürültüyle meydana gelen patlama sırasında yakındaki bir tarlada tarım işçisi olarak çalışan Suriyeli genç bir kız hafif yaralandı. İhbar üzerine sevk edilen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Elbeyli Devlet Hastanesi'ne götürülen genç kız, ayakta tedavi edildi. Güvenlik güçleri roketin düştüğü bölgede önlem alıp inceleme yaparken, Türk Silahlı Kuvvetleri de sınırda konuşlu radarlarla tespit ettiği roketin atıldığı bölgeyi Fırtına obüsü ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına aldı.

Ocak ayından bu yana IŞİD tarafından atılan mermilerle 22 kişinin yaşamını yitirdiği, onlarca kişinin de yaralandığı Kilis'e en son geçen 2 Ekim günü 3 roketatar atılmıştı. Roketlerin imhası sırasında meydana gelen patlamada ise 1 polis memuru şehit olmuş, 2 asker yaralanmıştı.

- Kilis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Işid Mevzilerinden Elbeyli'ye Roket Atıldı (2) (Yeniden) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement