IŞİD Zorova Tepesine Bayrağını Dikti - Son Dakika
Güncel

IŞİD Zorova Tepesine Bayrağını Dikti

IŞİD Zorova Tepesine Bayrağını Dikti

Çatışmaların sürdüğü Kobani sınırına giden KESK, DİSK, TMMOB ve TTB üyeleri TBMM Genel Kurulunda görüşülecek tezkere konusuna tepki gösterdi.

02.10.2014 15:33  Güncelleme: 15:40

Sınırda TEZKERE PROTESTOSU

Çatışmaların sürdüğü Kobani sınırına gelen KESK, DİSK, TMMOB ve TTB üyeleri TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek tezkere konusuna tepki gösterdi. Sınır hattında tezkereyi protesto eden kalabalık adına konuşan KESK Genel Başkanı Lami Özgen, tezkereye karşı olmak için Kobani sınır hattında toplandıklarını ifade ederek şunları söyledi:

"IŞİD, başta ABD olmak üzere, bölgesel ve uluslararası tüm güçlerin yarattığı, vahşet ve barbarlığın sembolüdür. IŞİD'e karşı halkların verdiği mücadele, insani değerleri, barışı, bölgede yaşayan tüm halkların özgürlüklerini savunma mücadelesidir.Bu mücadele giderek şiddetlenirken, AKP hükümeti; Suriye ve Irak'ta yapılacak askeri operasyonlar ile ilgili yetki isteyen iki tezkereyi meclise getirme hazırlığında. Biz, emek ve meslek örgütleri olarak; hükümete Irak ve Suriye'de savaş yetkisi verecek bir tezkereye kesin olarak karşıyız ve bu tezkerelerin TBMM'den onay almasına karşı demokratik tepkimizi alanlarda göstereceğiz."

Kalabalık basın açıklamasının ardından slogan attıktan sonra dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel IŞİD Zorova Tepesine Bayrağını Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement