İşitme Engelliler Atletizm Federasyonu Genel Koordinatörü Urgancı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İşitme Engelliler Atletizm Federasyonu Genel Koordinatörü Urgancı Açıklaması

"İnanıyorum ki gelecekte Türk atletizmine damgasını vuracak sporcular arasında, Erdek'ten yetişen çocuklarımız da yer alacaktır"

12.09.2014 18:36

İşitme Engelliler Atletizm Federasyonu Genel Koordinatörü İbrahim Urgancı, "İnanıyorum ki gelecekte Türk atletizmine damgasını vuracak sporcular arasında, Erdek'ten yetişen çocuklarımız da yer alacaktır" dedi.

Urgancı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erzurum'da 2016 yılında gerçekleştirilecek olimpiyatlarla ilgili1997-2002 doğumluların katıldığı özel kampı, bir hafta süreyle Erdek'te yaptıklarını belirtti.

Bu kampta, 20 sporcunun yer aldığını bildiren Urgancı, şunları kaydetti:

"Bu sporcularımız arasında, Erdek'in iki başarılı atleti olan ve Niyazi Gülhan tarafından yetiştirilen Aleyna Çakmak ve İlayda Aslan da bulunuyor. Erdek, Niyazi Gülhan hocamızın da büyük desteğiyle atletizm altyapısı konusunda çok önemli adımlar attı. Kendisine teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki, gelecekte Türk atletizmine damgasını vuracak sporcular arasında, Erdek'ten yetişen çocuklarımız da yer alacaktır. Tabii, atletizm sporunun gelişmesinde yerel yönetimler, aileler, öğretmenlere de önemli görevler düşmektedir. Atletizmdeki başarı için bu sporla uğraşan çocuklarımızın beslenmesi, dinlenmesi, ders saatlerinin dağılımı bile önemlidir. Bu konuda başarının gelmesi için ekip çalışması gerekir. Bize güvenerek, bu kampın Erdek'te yapılmasını sağlayan Atletizm Federasyonumuza teşekkür ediyoruz." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşitme Engelliler Atletizm Federasyonu Genel Koordinatörü Urgancı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement