İşitme Engelliler Kongre Yaptılar - Son Dakika
Yerel

İşitme Engelliler Kongre Yaptılar

İşitme Engelliler Kongre Yaptılar

Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği olağan genel kurulunda 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Hasan Hasan Hüseyin Aydın, genel kurula katılan üyeler tarafından yeniden başkanlığa seçildi.

25.06.2012 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği olağan genel kurulunda 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Hasan Hasan Hüseyin Aydın, genel kurula katılan üyeler tarafından yeniden başkanlığa seçildi.

Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneğinin 3.Olağan Kongresini

dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ile başlayan kongrede divan başkanlığına Ali Uslu, katip üyeliklerine Ramazan Sarı ve Ömer Silcan seçildi. Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Aydın'ın yönetim kurulu faaliyet raporunu, bilanço ve gelir gider tablosunu okuyarak ibra edilmesinin ardından yönetim kurulu seçimine geçildi. Mevcut başkan Hasan Hüseyin Aydın'ın yanı sıra

Aydın İnce başkanlık için aday oldu. Yapılan oylama sonucunda

Aydın İnce iki oy alırken diğer üyelerin oylarıyla Hasan Hüseyin Aydın üçüncü kez yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Kongrenin sonunda teşekkür konuşması yapan Hasan Hüseyin Aydın, "İki dönemdir başkanlık yapıyorum. Hiçbir yöneticimizi, yönetimden çıkarmadık. Yorulan yöneticilerimizi yedek listeye alarak bu dönem onları dinlendirip yönetime üç yeni isim dahil ettik. Amacımız yönetime taze kan takviye ederek, Derneğimizi daha iyi yerlere taşımaktır. Şu ana kadar derneğimize katkıda bulunan eski yöneticilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.Yeni yönetici arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Bana ve yönetimime tam destek veren, dernek üyelerimize de teşekkür ederim" dedi.

Dernek olarak başta spor olmak üzere değişik alanlarda önemli aktiviteler gerçekleştirdiklerini, önemli başarılara imza attıklarını belirten Aydın "Kısa zamanda çok yol kat ettik. 2. ligde olan futbol takımımızı,1.Lige çıkardık. Sezonu grup üçüncüsü olarak tamamladık.Önümüzdeki yıl hedefimiz şampiyonluk olacak.Voleybol takımımızı 1.Lige çıkarmamıza rağmen,sporcu sıkıntılarından dolayı küme düştü. Amacımız yeniden takımı güçlendirip 1.Lige çıkmak olacak. 16 üyemize halk eğitim aracılığı ile bilgisayar kursu verildi. Genel olarak üyelerimizin her türlü eğitim, sıkıntı ve ihtiyaçlarını gidermeye yönelik faaliyetler yaptık. Dernek üyelerimizin her türlü ihtiyaç ve

sıkıntılarının giderilmesi

konusunda çalışmalar

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu tarafından görevlendirilen SYDV Engelliler görevlisi Guddusi Aydın tarfından özveriyle yapılmaktadır. Bu vesile ile işitme engellilerin ve tüm engellilerin sorunlarının çözümü için kamuyu harekete geçiren Kaymakam Bulgurlu'ya ve sportif faaliyetlerimizde bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Yönetim ve Denetim kurulları şu isimlerden oluştu;

Başkan: Hasan Hüseyin Aydın

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Hasan Kalkan,Metin Çakar ,Ömer Öztürk,Mehmet Öz

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hüseyin Güven,Hasan Şevik,Cuma Ekener,Aziz Gömeç,Meryem İnce

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Ramazan Sarı,İmdat Gülaydın,Çağrı Yurtsever

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Uğur

Arıcı ,Hasan Öz,Ayşe Güven

Dernek Koordinatörü ve tercumanı: Guddusi Aydın - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşitme Engelliler Kongre Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement