İşitme Engelliler Spor Kulübünden İlçe Spor Müdürü Eliçevik'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İşitme Engelliler Spor Kulübünden İlçe Spor Müdürü Eliçevik'e Ziyaret

İşitme Engelliler Spor Kulübünden İlçe Spor Müdürü Eliçevik\'e Ziyaret

Türkiye İşitme Engelliler Süper Liginde mücadele eden Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ve beraberindeki heyet geçtiğimiz ay göreve başlayan Manavgat Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

11.09.2015 15:15

Türkiye İşitme Engelliler Süper Liginde mücadele eden Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ve beraberindeki heyet geçtiğimiz ay göreve başlayan Manavgat Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

İşitme Engelliler 1. Futbol Liginde mücadele eden ve birçok mili sporcusu bulunan Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı yöneticileri, Spor Müdürü Eliçevik ile önümüzdeki ay başlayacak olan lig öncesinde görüş alış verişinde bulundular. Samimi bir ortamdan geçen görüşmede İlçe Spor Müdürü Eliçevik, İlçemizde düzenlenen her sportif etkinliğe bizzat katıldığını İşitme Engelliler Futbol Takımımızın da tüm maçlarına geleceğini dile getirdi. Yapılan ziyarete Kulüp Başkanı Aydın'ın yanı sıra Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın, Kulüp Yöneticileri Mehmet Öz, İbrahim Güzel ve Yusuf Avşar eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşitme Engelliler Spor Kulübünden İlçe Spor Müdürü Eliçevik'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement