İşitme ve Görme Engelliler Kur'an-ı Kerim Öğreniyor" Projesi - Son Dakika
Yerel

İşitme ve Görme Engelliler Kur'an-ı Kerim Öğreniyor" Projesi

Kepez Belediyesi, Kepez İlçe Müftülüğü ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "İşitme ve Görme Engelliler Kur'an ı Kerim Öğreniyor" projesi hayata geçiriliyor.

27.01.2015 13:58

Kepez Belediyesi, Kepez İlçe Müftülüğü ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "İşitme ve Görme Engelliler Kur'an-ı Kerim Öğreniyor" projesi hayata geçiriliyor.

Kepez Belediyesi, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi ile Osman Gazi Semt Konağı'nda gerçekleştirecek proje ile işitme ve görme engellilere Kur'an-ı Kerim öğretilecek

Projeden, Antalya merkezindeki tüm işitme ve görme engelli vatandaşların yararlanabileceğini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Engelli vatandaşlarımız için de 'Engeliniz Engelimizdir' projesini her yıl başarıyla gerçekleştiriyoruz. Fakat biz çalışmalarımızı özellikle engelli vatandaşlarımız için bir güne ya da bir haftayla sınırlandırmak istemiyoruz" dedi.

İşitme ve görme engelli vatandaşlar için bir ilki daha gerçekleştirdiklerini belirten Tütüncü, Kepez Belediyesi, Kepez İlçe Müftülüğü ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "İşitme ve Görme Engelliler Kur'an-ı Kerim Öğreniyor" çalışmasını hayata geçirdiklerini kaydetti.

Kur'an-ı Kerim öğrenmek isteyen işitme ve görme engelli vatandaşlar, Erdem Bayazıt Kültür Merkezini telefonla arayarak detaylı bilgi alabilecek. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşitme ve Görme Engelliler Kur'an-ı Kerim Öğreniyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement