İskenderun'daki Çatışma - Son Dakika
Yerel

İskenderun'daki Çatışma

İskenderun\'daki Çatışma

İskenderun'nun Sarıseki Beldesi Akarca Köyü kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan köy korucusu Ömer Salık'ın evinde büyük üzüntü yaşanıyor.

14.07.2012 12:40  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskenderun ilçesine bağlı Sarıseki Beldesi Akarca Köyü kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan gönüllü köy korucusu Ömer Salık'ın evinde büyük üzüntü yaşanıyor.

Şehit Salık'ın İskenderun'a bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki evine acı haberi, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görevli askerler verdi.

Kocasının şehit olduğunu öğrenen Nazmiye Salık ve oğlu Bekir Salık baygınlık geçirdi. Salık ailesine olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Salık'ın evine yakınları ve komşuları tarafından Türk Bayrağı asıldı. Evli ve 5 çocuğu olan Salık'ın 10 yıldır köy koruculuğu yaptığı öğrenildi.

Bu arada olayı duyan aile yakınları ve komşuları şehit korucunun evine gelerek aile ve yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.

Esentepe Mahallesi Muhtarı Doğan Keleş olaydan büyük bir üzüntü duyduklarını belirterek, "Terörün bitmesini istiyoruz. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Bir eve daha ateş düşmüştür. Bu vatan için bizler de ölmeye hazırız. Cenaze bugün ikindi namazının ardından İskenderun'da toprağa verilecek" dedi.

Muhabir: Ömer Soylu/Salim Taş/Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: Şükran Yücel - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İskenderun'daki Çatışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement