İskenderun Demirçelikpor ve Çelik-İş Sendikasında Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

İskenderun Demirçelikpor ve Çelik-İş Sendikasında Bayramlaşma

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'da ve Çelik-İş Sendikasında bayramlaşma töreni düzenledi.

09.11.2011 13:27

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'da ve Çelik-İş Sendikasında bayramlaşma töreni düzenledi.

İskenderun Demirçelikspor'dan yapılan yazılı açıklamada, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma töreninin taraftarlar derneğinde yapıldı bildirildi.

İskenderun Demir Çelik Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Bukağıkıran, yapılan bayramlaşmaya katılanlara taraftarlara teşekkür ederek, bu birlik ve beraberliğin devamı hallinde İskenderun Demirçelikspor'un hak ettiği yere geleceğini söyledi.

Çelik-İş Sendikasından yapılan yazılı açıklamada ise her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma töreninin bu yıl İsdemir Fabrikası içerisinde bulunan otobüs terminalinde düzenlendiği bildirildi.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, tüm sendika üyelerinin bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyledi.

Törene, Çelik-İş Sendikası Genel Merkez Mali Sekreteri Mustafa Kemal Can, İsdemir Vakfı Başkanı Bayram Altun ve yönetim kurulu üyeleri, işyeri temsilcileri, emekli olan çok sayıda İsdemir emeklisi ile çok sayıda fabrika çalışanı katıldı.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İskenderun Demirçelikpor ve Çelik-İş Sendikasında Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement