İslahiye'de Okulların Önünde Polis Görev Yapıyor - Son Dakika
Güncel

İslahiye'de Okulların Önünde Polis Görev Yapıyor

İslahiye\'de Okulların Önünde Polis Görev Yapıyor

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, öğrencilerin daha güvenli bir ortamda okul giriş ve çıkışlarını sağlamak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ortak çalışma başlattı.

12.11.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, öğrencilerin daha güvenli bir ortamda okul giriş ve çıkışlarını sağlamak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ortak çalışma başlattı. Çalışma kapsamında ilçe merkezindeki 26 okul önlerinde görevlendirilen polisler, hem öğrencilerin güvenliğini sağlıyor, hem de trafik akışını düzenliyor.

İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle ilçe merkezindeki 26 ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrencilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla okul giriş ve çıkışlarında asayiş ekipleri önlem alırken, trafik polisleri de araç trafiği içerisinde öğrencilerin okula ve servislerine ulaşmalarını sağlıyor. İlçe merkezindeki 26 okulun girişi çıkışının polis ekipleri tarafından kontrol edildiği belirten İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, "Okul emniyeti çocuklarımızın güvenliğinin sağlanması bakımından önemli olduğundan okullarımızın yakın çevresinde ve güzergahlarında güvenlik önlemlerinin sistematik bir şekilde alınarak yaşama geçirilmesi büyük önem arz ediyor. Çocuklarımız için güvenli eğitim ortamlarının oluşturulması ile okullarımızda meydana gelebilecek muhtemel şiddet olaylarının önlenmesi adına gerekli güvenlik tedbirlerini alıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İslahiye'de Okulların Önünde Polis Görev Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement