İslahiye?de Yola Düşen Boya Kutuları Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika
3. Sayfa

İslahiye?de Yola Düşen Boya Kutuları Zor Anlar Yaşattı

İslahiye?de Yola Düşen Boya Kutuları Zor Anlar Yaşattı

İslahiye'de yola düşen boya kutuları zor anlar yaşattı Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, seyir halindeki kamyonetin kasasından yola savrulan kutulardan boşalan boyalar ile yolun kayganlaşması, sürücülere sürücüler zor anlar yaşattı Gece geç saatlerde Yeni Mahalle'de, seyir halinde olan plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen kamyonetten 55 adet 25 kiloluk boyu kutuları yola savruldu.

10.02.2016 10:57  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İslahiye'de yola düşen boya kutuları zor anlar yaşattı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, seyir halindeki kamyonetin kasasından yola savrulan kutulardan boşalan boyalar ile yolun kayganlaşması, sürücülere sürücüler zor anlar yaşattı

Gece geç saatlerde Yeni Mahalle'de, seyir halinde olan plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen kamyonetten 55 adet 25 kiloluk boyu kutuları yola savruldu. Düşen kutuların açılmasıyla boyaların aktığı yol bir anda kayganlaştı. Kayganlaşan yolda sürücüler hem kutulara çarpmamak hem de araçlarını kontrol etmekte zor anlar yaşadı. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kutuları kaldırırken, yoldaki boyalar ise itfaiye ekipleri tarafından temizlendi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa İslahiye?de Yola Düşen Boya Kutuları Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement