İslahiye İibf E-dergi Çıkarıyor - Son Dakika
Yerel

İslahiye İibf E-dergi Çıkarıyor

Gaziantep Ünivesitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Uluslararası statüye sahip, özgün makaleleri yayınlayan hakemli, bilimsel ve sosyal bilimler alanında yayın yapacak e dergi çıkarıyor.

07.04.2014 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ünivesitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Uluslararası statüye sahip, özgün makaleleri yayınlayan hakemli, bilimsel ve sosyal bilimler alanında yayın yapacak e- dergi çıkarıyor.

İslahiye İİBF Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş, 2013 yılında yaptıkları başvurunun üniversite senatosunda onaylanmasının ardından İİBF uluslararası e- dergi ( Gaziantep University, International  E- Journal  of Faculty of Economics and Administrative Sciences in Islahiye  (JFEASI) )" adıyla sosyal bilimler alanında yayın yapacak e- derginin yayına başlayacağını belirtti.

E- derginin yılda 3 kez düzenli olarak yayınlanacağını, uluslararası statüye sahip, teorik, uygulamalı özgün makaleleri yayınlayan hakemli, bilimsel bir dergi olacağını ifade eden Dekan Altıntaş, hakem değerlendirme süreci sonunda yayına kabul edilen makalelerin tüm yayın haklarının İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası E-Dergisi'ne ait olduğunu söyledi.

Mayıs 2014 yılından itibaren önce EBSCO daha sonra ECONLIT uluslararası endeksleri tarafından taranmaya başlayacak olan tüm kullanıcılara açık "açık erişimli" E-Dergi'ye, Türkçe İngilizce veya Fransızca dillerinde çalışmaların gönderilebileceğini ifade eden Altıntaş, derginin; iktisat, işletme, kamu yönetimi, siyaset bilimi, çalışma ekonomisi, maliye, ekonometri ve uluslararası ilişkiler alanlarında gönderilecek makalelere açık olduğunu kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İslahiye İibf E-dergi Çıkarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement