İsmail Kartal: Bu Galatasaray Sezon Başındaki Galatasaray Değil - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: Bu Galatasaray Sezon Başındaki Galatasaray Değil

İsmail Kartal: Bu Galatasaray Sezon Başındaki Galatasaray Değil

F.Bahçe'nin hocası sezon başında büyük üstünlük sağladıkları rakiplerinin artık daha güçlü ve oturmuş bir kadroya sahip olduğunu belirterek oyuncularını uyardı.

17.10.2014 08:47  Güncelleme: 09:30

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve ekibi günlerdir süren Galatasaray analizini bitirdi.

GALATASARAY DAHA GÜÇLÜ

Teknik heyet Torku Konyaspor maçının ardından yaklaşık iki hafta rakiplerini mercek altına aldı, oynanan tüm maçlara bakıldı, Galatasaray'la ilgili son bilgiler toplandı. Kartal ve ekibinin yaptığı en önemli tespit ise Süper Kupa'da futbol olarak büyük üstünlük sağladıkları rakibin artık daha güçlü ve oturmuş bir kadroya büründüğü oldu.

"MANİSA'DAKİ GİBİ BİR MAÇ BEKLEMEYİN"

Manisa'daki maç uzatmalara kadar gitse de sarı-lacivertliler rakibine zor anlar yaşatmıştı. Kartal, yaptığı tespitleri oyuncularıyla da paylaşarak, rakiplerinin ciddi değişim gösterdiğini hatırlattı ve "Manisa'daki gibi bir maç beklemeyin. Çok daha zor geçecek bir mücadele olacak" ifadelerini kullandı.

BURAK'A GÖRE SAVUNMA KURGUSU

Fenerbahçe maçına göre birçok farklı taktik deneyen Galatasaray'ın sahaya Arsenal maçındaki gibi 3'lü defans yaparak çıkmayacağını düşünen İsmail Kartal, son Erciyes maçındaki şablon ile rakibin sahada olacağını planlıyor. Sarı-lacivertli takımın teknik heyeti ayrıca sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ın kendilerine karşı oynayacağını düşünüyor ve savunma kurgusunu da buna göre yapıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsmail Kartal: Bu Galatasaray Sezon Başındaki Galatasaray Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement