İsmail Kartal İstikrarını Gaziantepspor'la da Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal İstikrarını Gaziantepspor'la da Sürdürmek İstiyor

İsmail Kartal İstikrarını Gaziantepspor\'la da Sürdürmek İstiyor

Gaziantepspor’un Teknik Direktörü İsmail Kartal kariyeri boyunca teknik direktörlük yaptığı takımlarda aldığı istikrarlı sonuçlarını kırmızı-siyahlı takımda da sürdürmek istiyor.

18.08.2016 09:46

Gaziantepspor'un Teknik Direktörü İsmail Kartal kariyeri boyunca teknik direktörlük yaptığı takımlarda aldığı istikrarlı sonuçlarını kırmızı-siyahlı takımda da sürdürmek istiyor.

Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü ve aynı zamanda eski oyuncusu olan İsmail Kartal Spor Toto Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala takımını Gençlerbirliği maçına sıkı bir şekilde hazırlıyor. Başarılı çalıştırıcı takıma geldiği günden bu yana oyuncularla yakında ilgilenirken Gençlerbirliği maçına kadar da antrenmanı basına kapattı. İsmail Kartal oyuncuların maça kadar dikkatini dağıtmaması adına tüm olumsuzluk oluşturabilecek şeylerden koruyor.

Kartal'ın ilk maçları

Başarılı çalıştırıcı liglerde oynanan ilk müsabakalarda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Deneyimli teknik adam 2004-2005 sezonunda Sivasspor'u Süper Lig'e çıkardığı sezonun ilk haftasında Türk Telekom karşısında sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Sivasspor ile yollarını ayrıldıktan sonra 2006-2007 sezonunda Malatyaspor'un başına geçen Kartal, burada ilk hafta mücadelesinde Hacettepe karşısında 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. 2008-2009 sezonunda kısa bir dönem için başına geçtiği Orduspor'da çıktığı ilk maçta ise Sakaryaspor ile 2-2 berabere kaldı. Tecrübeli teknik adam son olarak 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe'de teknik direktör görev aldığı ligin ilk maçında eski takımı Kardemir Karabükspor'u 3-2 yenerken, 4 maçlık Eskişehirspor macerası sırasında çıktığı ilk müsabakada Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilmişti.

Yeni hedef Gençlerbirliği

Kırmızı-siyahlı ekibin teknik patronu İsmail Kartal, Gaziantepspor ile ilk resmi maçına cumartesi günü Gençlerbirliği mücadelesi ile çıkacak. Deneyimli teknik adam zorlu Gençlerbirliği deplasmanından galibiyet hedefliyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İsmail Kartal İstikrarını Gaziantepspor'la da Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement