İsmail Kartal Sorunlarla Tek Tek İlgilenecek - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal Sorunlarla Tek Tek İlgilenecek

İsmail Kartal Sorunlarla Tek Tek İlgilenecek

Sow, Emenike ve Diego’nun başrolde olduğu krizleri ortadan kaldıran İsmail Kartal, takımın sorunlarını dinleyecek.

24.09.2014 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezona sıkıntılı başlayan F.Bahçe’de Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Diego Ribas’ın 3 haftada yaptığı vukuatlar teknik direktör İsmail Kartal’ın çabasıyla şimdilik rafa kalktı. Yaşananları performansa bağlayan teknik heyet ise bu haftadan itibaren bu oyuncularla özel olarak ilgilenecek.

Göreve geldiği gün, “Her futbolcuma eşit mesafedeyim, odamın kapısı her oyuncuya açık” diyen Kartal, Samandıra’da yaptığı toplantıda konuşmak istediğini bir de takımın önünde ifade etti. “Derdiniz daha iyi olmaksa gelin bunu konuşalım” diyen İsmail hoca yapacağı bire bir görüşmelerle oyuncuların sorunları dinleyecek.

Teknik heyetin genelinde ise özellikle medyanın saha içindeki olayları büyüttüğü düşüncesi hakim. Hatta sarı-lacivertliler sezonun ilk üç haftasında yaşananlarla ilgili yaptıkları değerlendirmede bu tutumlarını açıkça ifade ettiler:

"Acımasız davranılıyor"

Bizim futbolcularımızı eleştirenler acımasız davranıyor. Mesela halı saha maçında bile insan en yakın arkadaşına bağırıp yeri geldiğinde sahayı bile terkeder. Futbolun doğasında da hırs vardır. Emeike şu an için beklenileni veremediğinde dolayı böyle sorunlar yaşıyor. Takım içinde de sevilen bir oyuncudur. Biz olaylara medyanın baktığı gibi bakmıyoruz. Trabzon'da maç bitti takım, yaşanan tartışmayı basından öğrendi. Sow ile Diego’ya ‘Aranızda ne oldu?’ diye sorduk, ‘Bir şey mi oldu?’ yanıtını verdiler. Ama kamuoyuna bu tartışma öyle bir yansıdı ki ertesi gün mecburen Sow ile Diego’yu bir araya getirdik. Her takımda olabilecek, yaşanabilecek olaylar yaşıyoruz.” Gaziantep maçına çıkmadan Sow’u kesmeyi düşünen Kartal oyuncusuna son bir şans daha verirken, kulübede kalan isim yine Webo oldu. Ancak bu haftadan itibaren performansa dayalı idman yaptıracak olan Kartal, Akhisar deplasmanında Emenike veya Sow ikilisinden birini keserek aynı zamanda oyuncularına mesaj da verecek.

Şampiy10

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsmail Kartal Sorunlarla Tek Tek İlgilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement