İSPARK'ın Akademi Bitirmeyenler Otopark Görevlisi Olmayacak - Son Dakika
Ekonomi

İSPARK'ın Akademi Bitirmeyenler Otopark Görevlisi Olmayacak

İSPARK\'ın Akademi Bitirmeyenler Otopark Görevlisi Olmayacak

İstanbul'da günde 150 bin kişiye hizmet veren İSPARK, 2 bin personelini akademi eğitiminden geçirmeye başladı. Akademiyi başarıyla bitiremeyen otoparkçı olamayacak.

06.10.2016 14:23  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSPARK, otopark görevlilerini bünyesinde oluşturduğu akademide eğittikten sonra göreve başlatacak.

MEZUNİYET SONRASI GÖREVE BAŞLAYACAKLAR

Otopark uygulamaları, otopark teknikleri, otomasyon, ödeme sistemleri, kurum kültürü, halkla ilişkiler ve iletişim derslerinde başarılı olanlar İSPARK Akademi'den mezun olduktan sonra göreve başlayacak.

3 ÜLKEDEN TALEP VAR

İSPARK Akademiye birçok il ve ilçenin yanı sıra, Pakistan, Arnavutluk ve Suudi Arabistan'dan da talep var. İSPARK Akademi'den mezun olan personellere, Otopark ve Ulaşım Hizmetleri sertifikası veriliyor. İSPARK'ın otoparklarında çalışabilmek için bu sertifika zorunlu.

Otopark ve Ulaşım Hizmetleri sertifika programının üniversitelerde açılması da gündemde.

'GÜVENLE PARK, GÜLER YÜZLE HİZMET'

İSPARK'ın otoparkçılık alanında birçok başarılı hizmet gerçekleştirdiğini ve kentlere model olduğunu vurgulayan İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, "'Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet' anlayışını her anlamda işletme alanlarımızda yansıtacağız. Eğitim kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İSPARK Akademi merkezimiz sadece ülkemizde bulunan yerel yönetimlerin otopark çalışanlarına değil, yurtdışından yerel yönetimlerin otopark eğitimi almak üzere gelecek çalışanlarına da hizmet verecek" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi İSPARK'ın Akademi Bitirmeyenler Otopark Görevlisi Olmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement