Isparta'yı Birleştiren Platform - Son Dakika
Yerel

Isparta'yı Birleştiren Platform

Isparta Yörük Türkmen Derneği ve Toroslar Yörük Türkmen Federasyonunun girişimleriyle siyasi partiler ve 50’ye yakın sivil toplum kuruluşu bir araya gelerek Milli Birlik Platformu’nu oluşturdu.

28.03.2016 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Yörük Türkmen Derneği ve Toroslar Yörük Türkmen Federasyonunun girişimleriyle siyasi partiler ve 50'ye yakın sivil toplum kuruluşu bir araya gelerek Milli Birlik Platformu'nu oluşturdu.

Belediye İşhanı önünde basın açıklaması yapan Platform Başkanı Mustafa Küçükyaman, Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Küçükyaman, "Milli Birlik ve beraberliğimizin hiç bozulmadan devamlılığını sağlayabilmek ve Suriye de yaşam mücadelesi vermekte olan Bayır Bucak Türkmen kardeşlerimizin yaralarına merhem olabilmek amacı soydaşlarımızın dünü bugünü ve yarınları için neler yapabiliriz diye çıktığımız bu yolda yalnız olmadığımızı Isparta da faaliyette bulunan siyasi partiler sendikalar ve sivil toplum kuruluşları bizde bu işin içinde varız dediler. Isparta'dan örnek bir çalışma başlatarak ülkemizin diğer illerinin aynı çalışmaları yaparak Türk dünyasına yol gösterici sorunlarına çözüm üretebilmek, özellikle ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, Türk halkının her zaman her yerde devlet millet el ele yan yana olduğunu göstererek birlikte hareket kabiliyetimizi artırmak amacı ile, dosta güven düşmana korku salabiliriz" dedi.

Basın açıklamasının ardından platform üyeleri vatandaşlara Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasına ilişkin bilgilerin yer aldığı broşür dağıttı - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Isparta'yı Birleştiren Platform - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement