İsrail'in Gazze'ye Düzenlediği Saldırılar - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Düzenlediği Saldırılar

İsrail\'in Gazze\'ye Düzenlediği Saldırılar

Giresun'da, bazı sivil toplum kuruluşları ve derneklerin üyeleri, İsrail'in Gazze’ye yönelik saldırılarını basın açıklaması ile protesto etti.

15.07.2014 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da, bazı sivil toplum kuruluşları ve derneklerin üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Atatürk Meydanı'nda toplanan Anadolu Gençlik Derneği, Alperen Ocakları, Giresun Kardeşlik Derneği ve Sağlık Sen Giresun Şubesi üyelerinden oluşan grup, sloganlar atarak saldırılara tepki gösterdi.

AGD Giresun Şube Başkanı Murat Yüksel, yaptığı basın açıklamasında, İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Müslümanlara yönelik katliamlara devam ettiğini söyledi.

Doğu Kudüs, Batı Şeria ile Gazze'ye karadan denizden ve havadan yapılan saldırılarda yaklaşık iki yüz kadar Müslüman'ın şehit edildiğini belirten Yüksel, şöyle konuştu:

"Bin 500 Filistinli yaralanmıştır. 100'den fazla mesken tamamen yıkılmıştır. 2 bin kadar konut ağır hasar almıştır. Faşist İsrail özellikle iftar ve sahur saatlerinde saldırılar düzenlemektedir. Karşımızda Ramazan ayının cehenneme çevirmekten haz alan, kadın ve çocuk öldürmekten haz alan, aşağılık bir zihniyet vardır. Siyonist İsrail'in tüm yaptıkları insanlık suçudur. İsrail küstahlığının, şımarıklığının, aşağılık davranışlarının karşılığını er geç bulacaktır."

Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Düzenlediği Saldırılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement