İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

Kastamonu'daki tarihi Nasrullah Meydanı'nda imza kampanyası başlatıldı.

19.07.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kastamonu Şube Başkanlığınca İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar nedeniyle imza kampanyası başlatıldı.

İHH Kastamonu Şube Başkanı Mücahit Dağdelenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kara harekatının başlamasıyla Gazze'deki zulmün doruk noktaya ulaştığını söyledi.

Özellikle sahilde top oynayan küçük çocukların öldürülmesi ve masum insanların katledilmesinin infial uyandırdığını ifade eden Dağdelenoğlu, şöyle konuştu:

"İHH, Türkiye genelinde kampanya başlattı, biz de mazlumdan, haklıdan ve adilden yana olmak, halkın bilinçlendirilmesi ve duyarlılığın artırılması için imza kampanyasına destek vermeye çalışıyoruz. Kampanya, sabah 10.00'da başladı, katılım çok iyi. Şu ana kadar yaklaşık 500 imza toplandı. Halkımızın bu işe duyarlı olduğuna inanıyoruz, biz bir ümmetiz. Yani Afganistan'dan Doğu Türkistan'a, Telafer'de iki ateş arasında bırakılan soydaşlarımıza ve Gazze'de işkenceye ve zulme uğrayan ümmet, kardeşiz. Anadolu halkı da bu duyarlılığın farkında, o yüzden Yemen'e gidip şehit oldular zamanında."

Dağdelenoğlu, kampanya sonunda toplanan imzaların Başbakanlık'a gönderileceğini kaydetti. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement