İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail\'in Gazze\'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

Kütahya'da, İsrail'in saldırıları sonucu Gazze'de hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

21.07.2014 02:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, sivil toplum kuruluşları tarafından, İsrail'in saldırdığı Gazze'de yaşamını yitirenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Karagöz Camisi'ndeki teravih namazından sonra toplanan grup, Gazze'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Namaz sonrası grup adına açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği İl Temsilcisi Erol Taşkın, İsrail'e ambargo çağrısında bulundu.

İsrail'in, kınamadan, lanetlemeden, eleştirilmekten anlamadığını ancak güçten anladığını ifade eden Taşkın, şöyle konuştu:

"Cümle alem ve tüm dünya biliyor ki Birleşmiş Milletler (BM), İsrail'e söz geçirecek bir yapı değil. Buradan tekrar söylüyoruz, İsrail bir terör örgütüdür. İsrail güçten, kuvvetten anlar. Biz Gazze'de ABD askeri, NATO askeri ve BM'yi istemiyoruz. Gazze'ye İslam ülkelerinin askerlerinden oluşan bir barış gücü gitsin. İsrail'e ait topraklarımızda ne var ne yoksa sökülüp atılsın. İsrail ile yapılmış bütün ticari ve askeri anlaşmalar iptal edilsin. Kürecik'teki Füze Kalkanı Üssü'nün çalışmalarına son verilsin. İsrail'e uçuşlar iptal edilsin ve İsrail'e ambargo uygulansın."

Açıklamanın ardından çeşitli sloganlar eşliğinde İsrail bayrağı yakıldı. Program yapılan duanın ardından son buldu. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement