İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarının Protesto Edilmesi

Gazze'de hayatını kaybedenler için Manavgat'ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

20.07.2014 02:00

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları Manavgat'ta protesto edildi.

Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Temsilciliği tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda iftar programı düzenlendi. İftarda vatandaşlara simit, hurma, çay ve su dağıtıldı. İftar sonrası Filistin'de hayatını kaybedenler için akşam namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı ve dua edildi.

Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli, gazetecilere yaptığı açıklamada, İsrail'in saldırılarına Birleşmiş Milletler, ABD ve Avrupa ülkelerinin destek verdiğini öne sürdü.

Bazı Müslüman ülkelerin liderlerinin de katliama ses çıkaramadığını dile getiren Gayretli, insanlığın Gazze'de sınıfta kaldığını belirtti. Filistin'de kadınların, çocukların katliama uğradığına işaret eden Gayretli, "Karşımızda, ramazan ayını cehenneme çevirmekten haz alan, kadın ve çocuk öldürmekten haz alan, aşağılık bir zihniyet vardır. Saldırılarda meskenlerin yanı sıra mabetler ve sağlık merkezleri de vurulmuştur. Mabetlere yapılan saldırılar, siyonist İsrail'in kendinden başka kutsalının olmadığının göstergesidir" diye konuştu.

Gayretli, İsrail'in, Filistin'in topraklarını terk etmesini istedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement