İşsiz Damat Kayınpederini Bıçakladı, 3'üncü Kata Çıktı - Son Dakika
Güncel

İşsiz Damat Kayınpederini Bıçakladı, 3'üncü Kata Çıktı

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde 1.5 yıllık evli, işsiz 23 yaşındaki C.O.E., tartıştığı kayınpederi 51 yaşındaki H.T.'yi karnından bıçakladıktan sonra 3 katlı evlin balkonuna çıkıp, intihara kalkıştı.

09.04.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde 1.5 yıllık evli, işsiz 23 yaşındaki C.O.E., tartıştığı kayınpederi 51 yaşındaki H.T.'yi karnından bıçakladıktan sonra 3 katlı evlin balkonuna çıkıp, intihara kalkıştı.

Olay, ilçenin Yenidoğan Mahallesi İkikara yolu üzeri Ali Ağa Cami yanındaki H.T.'ye ait evde meydana geldi. Bursa'da oturan C.O.E. ve 6 aylık hamile eşi H.E., ekonomik sorunlar nedeniyle sürekli tartışma yaşamaya başlayınca, kadının babası H.T. tarafından Sorgun'a getirilerek bir eve yerleştirildi. C.O.E. ve eşi H.E, iddiaya göre gelirleri olmadığı için bir süre sonra yine tartışmaya başladı. İşsiz olan C.O. E. ile eşi arasında yaşanan son tartışmayı önlemek üzere araya baba H.T. girdi. Tartışmanın büyümesi üzerine C.O.E., üzerinde bulunan bıçakla kayınpederi H.T.'yi karnından bıçaklayıp yaraladı.

BALKONA ÇIKTI, POLİS İKNA ETTİ

Evden gelen çığlıkları duyan komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, H.T.'nin yaralı olduğunu görünce 112'yi aradı. Ambulansla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.T. ameliyata alındı.

Olayın ardından C.O.E. ise 3 katlı evlerinin balkonuna çıktı. Polis ekiplerinin uzun süren ikna çalışmaları sonucu aşağı inen C.O.E. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Alınan ifadesinin ardından da Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşsiz Damat Kayınpederini Bıçakladı, 3'üncü Kata Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement