İstanbul Adliyesi'ndeki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

İstanbul Adliyesi'ndeki Terör Saldırısı

Kütahya'da, il merkezi ve Tavşanlı ilçesinde, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için gıyabi cenaze namazları kılındı.

01.04.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, il merkezi ve Tavşanlı ilçesinde, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için gıyabi cenaze namazları kılındı.

İl merkezinde, Ulu Camii'nde AK Parti Kütahya Gençlik Kolları tarafından organize edilen gıyabi cenaze namazının ardından katılımcılar Kiraz için dua etti.

Daha sonra grup adına açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbey, saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Olaydan duyduklarını üzüntüyü dile getiren Özbey, "Şehitlerimize ve şehitlik makamında büyük bir saygı taşımakla beraber arkasında gözü yaşlı bir eş ve iki evlat bırakan, ülkemizin yetiştirdiği değerli bir savcımızın, bu kadar değersiz, gözü dönmüş olarak nitelendirebileceğimiz terör örgütü mensupları tarafından şehit edilmesine de gönlümüz razı değildir. Adliyeye cübbeyle girip savcı vuracak kadar gözü dönmüş teröristleri ve terör örgütüne tek kelime edemeyen, teröristlere 'eylemci' diyenleri lanetliyoruz" diye konuştu.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Tavşanlı'da ise Ulu Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, adli yargı mensupları, avukatlar, din görevlileri, memurlar, işçiler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul Adliyesi'ndeki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement