İstanbul'da Denize Açılan 5 Kişiyi Arama Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Denize Açılan 5 Kişiyi Arama Çalışmaları

Erdek Kaymakamı Kaygısız: "AFAD'ın talebi üzerine jandarma, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti'ne bağlı ekipler, Erdek Avşa ile Kapıdağ Yarımadası'nın tamamında gerekli aramaları yapıyor''

24.08.2014 16:12

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Kumburgaz Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 genci arama çalışmalarına ilişkin, "Başbakanlık Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün (AFAD) talebi üzerine jandarma, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti'ne bağlı ekipler, Erdek-Avşa ile Kapıdağ Yarımadası'nın tamamında gerekli aramaları yapıyor" dedi.

Kaygısız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesir'in Marmara Adası sahilinde bulunan erkek cesedinin İstanbul Adli Tıp Kurumundaki incelemesinin sürdüğünü söyledi.

Erkek cesedinin bölgede bulunmasının ardından kaymakamlık olarak harekete geçtiklerini dile getiren Kaygısız, "AFAD'dan gelen talep üzerine jandarma, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti'ne bağlı ekipler, Erdek-Avşa ile Kapıdağ Yarımadası'nın tamamında gerekli aramaları yapıyor. AFAD'dan gelen ekip, Kestanelik ile İlhanlar mahalleleri arasındaki tüm koyları taradı. Sahil Güvenlik botları da Erdek ve Avşa arasında tarama yapıyor. Jandarma ise kıyı bandında sürekli çalışmalarını sürdürüyor" şeklinde konuştu.

Kaygısız, vatandaşlardan denizde ceset veya cisim gördüklerinde kendilerine haber vermelerini isteyerek, 3 saatte bir Balıkesir Valiliğine çalışmalarla ilgili rapor sunduklarını sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Denize Açılan 5 Kişiyi Arama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement