İstanbul'da "Göçmen Kaçakçılığı" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da "Göçmen Kaçakçılığı" Operasyonu

Zeytinburnu'nda bir otobüste, yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine gönderilmeye çalışılan Afganistan uyruklu 2'si çocuk 34 kişi yakalandı.

16.04.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'nda bir otobüste, yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine gönderilmeye çalışılan Afganistan uyruklu 2'si çocuk 34 kişi yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, 11 Nisan'da Beştelsiz Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'ndeki bir otobüse yabancı uyruklu kişilerin bindikleri ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Plakası belirlenen otobüsü durduran polis ekipleri, otobüsteki 2'si çocuk 34 Afganistanlı ile bu kişileri yasa dışı yollardan yurt dışına göndermeye çalıştığı öne sürülen C. K. (50) ve Afganistan uyruklu N. J. M'yi (23) gözaltına aldı.

Otobüste yapılan aramalarda, tekne ve botlara takılan 1 motor, bu motorlarda yakıt tankı olarak kullanılan 1 plastik bidon ve bidonu motora bağlamaya yarayan 1 kablo-boru tertibatı ile 31 can yeleği ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından "göçmen kaçakçılığı" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen C. K. ve N. J. M. tutuklanırken, Afganistanlı 34 kişi hakkında ise idari işlemler başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 'Göçmen Kaçakçılığı' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement